Yhdysvaltain dollari, juani tai vielä Bitcoin

Viimeisen ajanjakson aikana, koska Yhdysvaltain presidentin Trumpin hallinto päätti vapauttaa kauppasodan Kiinan kanssa, maailmanmarkkinoilla, hyvin mielenkiintoisia tapahtumia alkoi tapahtua. Samaan aikaan on huomattava, että osakemarkkinoiden jatkuvasti muuttuva tilanne ei ole USA: n talouden hyväksi. Siten tilanne osoittaa, että kauppasota ei tuo mitään hyvää Amerikkaan, paitsi osakekurssit laskenevat.

Yuan kasvaa

Samalla voimme varmasti huomata, että Kiinan valuutta - juan, päinvastoin, on voimaa ja tekee kadehdittava kilpailu dollarista. Muuten, Kiinan valuutalla on yli kaksi vuosikymmentä, osoittaa jatkuvasti tasaista kasvua, kuin Yhdysvaltain dollari ei voi ylpeillä. Asiantuntijat puolestaan uskovat, että tällainen tilanne on täysin ymmärrettävä selitys. Useimmat talousanalyytikot ovat vakuuttuneita siitä, että Yhdysvaltojen johtavat kaupparotot eivät tuota mitään hyvää, mutta täysin mahdotonta tuhota täysin tämän maan taloudesta, joka on jo valitettavaa.

Selitä, että tässä vaiheessa Kiinan talous on pitkään ohittanut Yhdysvaltojen vähäistä taloutta kapasiteettinsa vuoksi. Se on melko yksinkertainen, riittää vain tarkastelemaan sen kehityksen dynamiikkaa. Tähän mennessä vain Kiinan maatalousalan, enemmän kuin Yhdysvalloissa, yli viisi kertaa. Teollisuuden toiminta on myös kolmasosa korkeampi kuin amerikkalainen teollisuus.

Mikä on syy

Lähempää tutkimusta USA: n taloudesta on havaittavissa yksi erittäin mielenkiintoinen seikka, nimittäin se, että kaikki on rakennettu rahoituksen pohjalta eikä mikään muu, se ei voi tarjota. Pahimmassa asemassa myös Yhdistynyt kuningaskunta otettiin kiinni, pidettiin panttivangeina pankkiiriliikkeille. Dollarin asema, joka on pääasiallinen valuuttavaluutta, osittain auttaa Yhdysvaltain hallitusta pitämään taloudensa hyvässä kunnossa. Lyhyesti sanottuna Yhdysvaltojen koko taloudellinen valta perustuu dollarin dollareihin liittyviin kauppoihin ja saa sen osuuden komissiosta.

Kun tilanne muuttuu

Ennemmin tai myöhemmin, mutta amerikkalainen talous ei voi, kuten aiemmin, loisrata muiden maiden kustannuksella ja sen taloudellinen hegemonia, loppuu. Tähän on jo kaikki edellytykset, ja tärkein on Bitcoin-markkinoiden ulkonäkö. Digitaalisten valuuttojen tärkein ero on, että kansainvälisellä keskinäisellä siirtokunnalla ei ole välittäjiä, sillä yksinkertaisesti kukaan ei maksa palkkioita. Jotta kriittiset valuutat pystyisivät täysin vahvistamaan kantojaan kansainvälisillä rahoitusmarkkinoilla, pitäisi kuitenkin kulua vielä 5-6 vuotta. Ensinnäkin, digitaalinen maksutapa, on tarpeen poistaa lapsuutesi sairaudet ja selvittää, kumpi niistä on tärkeämpää. Näin ollen se kestää enintään 7-8 vuotta, ja amerikkalaisen dollarin tarve vähenee ehdottomasti.