Voinko suojata tietokoneeni viruksia - kaivostyöläisiltä?

Viime vuonna maailman on nähnyt valtavasti jännitystä aiheen ympärille digitaalisen valuuttoja. Pääsääntöisesti, kun on rahaa, meidän pitäisi odottaa, että lähitulevaisuudessa on varmasti uusiutumaan huijarit yrittävät hyötyä tilanteesta toisten kustannuksella. Käytäntö on osoittanut, että hakkerit ei kestänyt kauan odottaa, ja on kehittynyt paljon haittaohjelmia ja sovelluksia, jotka ovat joutumassa tavalliset käyttäjien tietokoneita, muuttaa ne lypsylehmät, jotka tuottavat kryptovaluutta ja loisena valmiuksiin ulkomaisten laitteita.

Jonkun toisen tilille

On käynyt ilmi, että kattavat verkko tartunnan saaneita tietokoneita Virtuaalitilan huijarit ovat melko vankka tulot on yli tusina tuhat dollaria. On syytä huomata, että tartuttaa jonkun toisen laitteen, hakkerit pystyvät käyttämään eri tavoin, mistä harmitonta näköinen sähköpostiviestejä ja sovelluksia sulautettujen troijalaisia ja matoja. Kerran hyväuskoinen käyttäjä lataa annetun testaamattomia osuus minkä tahansa sovelluksen, jossa taidokkaasti piilotettu virus aktivoinnin jälkeen, hakkerit ovat alkaneet tamp voittojen ja asiakkaan arvoituksia miksi hänen tietokone, hän alkoi työskennellä hyvin hitaasti.

Mikä on arvokas tietokoneesi hakkereille

On syytä huomata, että pääsääntöisesti sisältö tavallinen käyttäjä tiedostoja, ehdottomasti ei kiinnosta hyökkääjiä, joten melkein aina, sisältö säilyy ennallaan. Päätarkoituksena hakkerit on tehdä suorittimen ja GPU tartunnan laitteeseen, mikä hänelle rahaa, asettamalla sen kokonaan. Näyttää siltä, että tämä ei ole niin kauheaa, mutta tosiasia on, että varsin usein, ja tartunnan saaneita tietokoneita, ja suuret yritykset, koska se uhkaa merkittäviä tappioita.

Kuinka olla varovainen

Saastuttaa laite on varsin yksinkertainen, että sitä tuetaan tai uteliaisuus tai ahneus. Ensimmäisessä tapauksessa käyttäjille postia tulee joitakin sähköposti kanssa kiehtova otsikko. Asiantuntijat, missään tapauksessa ei ole suositeltavaa avata tällaisia viestejä, erityisesti tuntemattomiin kohteisiin. Toisessa tapauksessa käyttäjä voi tarjota osallistua mihinkään tietokilpailu raha palkita ja yksinkertaisiin kysymyksiin, vaan palkinnon, osallistuja saa viruksen koneessasi.

Huomio ladattaessa

Monet käyttäjät voivat olla kiusaus säröillä versiot kalliita tietokonepelejä, ja että pääsääntöisesti, ja se on ansa. Lisäksi voit hakea haittaohjelmia, ja voit vain käydä sivustossa. Hakkerit ovat kehittäneet erityinen ohjelma, joka voi välittömästi kun sisällön katselu tartunnan resurssi, anna käyttäjän tietokoneelle. Tässä tapauksessa infektio ei vaikuta pelkästään pöytätietokoneiden ja kannettavat tietokoneet, mutta myös älypuhelimet.

Ulos on

Silti, vaikka kuinka neuvokas olivat roistoja, osoittaa äärimmäisen huolellisesti, voimme suojata laitteen surullisesta kohtalosta jonkun toisen käteisellä lehmän. Ensinnäkin sinun on kiinnitettävä huomiota sisältöön, jonka aiot ladata. Do it better tarkastetuissa virallisen resurssit, olkoon niin, maksat, mutta tuntuu rento. Enemmän mitä kannattaa kiinnittää erityistä huomiota on laajentaa ladatut tiedostot, niiden on täytettävä vaatimukset, ja mahdolliset poikkeamat voivat ilmoittaa, että sisältö on viruksen.

Se on asennettava laitteeseen luotettava anti-virus, mutta se on tarpeen aika ajoin tarkistaa, koska hakkerit ovat oppineet kiertämään ja suojajärjestelmiä. Lisäksi on tärkeää päivittää jatkuvasti kaikki ohjelmistojärjestelmät. Kuitenkin tämä olisi tehtävä ainoastaan virallisen rajapinnat vuodesta, toisella sivustolla, on mahdollista saada viruksen sijasta suojan.