Tunnetun yrityksen johtava taloustieteilijä suosittelee, että bitcoinit pelastetaan kriisistä

Stephen King, joka on HSBC: n pääekonomisti, kääntyi asiakkaidensa kanssa vetoomukseen, jossa hän jakoi salaisuuden siitä, miten kriisi selviäisi. Ensinnäkin hän vertaili maailmantaloutta valtavalla valtamerialuksella, jonka suunnittelussa ei ole olemassa pelastusveneitä. Hänen mukaansa hänellä on varsin vakavia huolta siitä, että seuraava taloudellinen ja taloudellinen taantuma on melko vaikea ja sen seuraukset, se kestää kauan takaisin.

Mitä faktoja sanotaan

Taloustieteilijä nimitti väitteiksi, jotka tukevat hänen olettamuksiaan, ennen kaikkea Kiinan talouden melko epävakaasta tilanteesta. Hänen ennusteiden mukaan tämän maan mullistukset johtavat romahtamiseen. Toisaalta vielä vakavampi uhka, tässä tapauksessa, riippuu Yhdysvalloista, joka on hiljattain kokenut konkreettista talouden hidastumista. Siten uusi myllerrys, maan taloutta, ei yksinkertaisesti voi selviytyä, ja seuraukset ovat katastrofaaliset sen vuoksi.

Kriisin kielteiset seuraukset

Vain äskettäin, Yhdysvalloissa ja muissa maissa, talous alkoi elpyä ja luoda uusia työpaikkoja. Kaikki eivät kuitenkaan saa hyvää työtä kunnollisen palkan kanssa, mutta et voi valita. Pankkija puolestaan toteaa, että joissakin yrityksissä jopa korkeat palkat eivät ole positiivinen merkki, vaan ne osoittavat pysähtymättömän prosessin.

Mikä on ratkaisu?

Kuningas sanoo, että maailmantalouden tässä vaiheessa luotettavin sijoitus voi olla salausvaluutta, erityisesti bitcoin. Hänen mukaansa epävakaa tilanne maailmanmarkkinoilla jatkuu hyvin pitkään, eikä se anna mitään vakautta. Yleensä konttien välillä oli aina eroja, jotkut voisivat menestyä kaikissa olosuhteissa, kun taas toiset joutuivat jatkuvasti rakentamaan, katselemalla uusia ehtoja ja pyyntöjä. Lisäksi ylivoimainen enemmistö yrityksistä vaatii likvidiä pääomaa hyödyntämään toiminnan tuloksia.

Tästä eteenpäin on aina mahdollista valmistautua siihen, että tietty teollisuus voi joutua taantumaan. Asiantuntija ehdottaa suojaavan tätä vastaan hankkimalla bitcoinia. Lisäksi hän totesi, että kannattaa seurata tarkasti rikkaimpien ihmisten käyttäytymistä markkinoilla. Kriittisen valuutan kasvava kysyntä johtaa väistämättä sen korotuksen kasvuun. On myös otettava huomioon se, että bitcoin on vasta äskettäin tullut oikeudellinen rahoitusväline. Tähän mennessä useat pankit ovat jo harjoittamassa elektronisen valuutan kaupankäyntiä laillisesti.

Mikä on voitto

Näin asiakas saa käyttöönsä välineen, joka voi kohtuullisesti kilpailla dollarin kanssa ostovoiman suhteen. Tämä auttaa aina välttämään devalvaatiota. Lisäksi, kuten käytäntö on osoittanut, rahan säilyttäminen pankkeihin ei millään tavoin pysty suojaamaan talouden taantuman kielteisiä vaikutuksia vastaan. Sitä vastoin varojen siirto suoraan bitcoihin, voi olla varsin arvokas vaihtoehto.