Steve Wozniak uskoo Ethereumin olevan erittäin suosittu

Yksi yhtiön omistajia Applen Steve Wozniak, jakoi luottamusta siihen, että lähitulevaisuudessa, digitaalinen kolikko Ethereum, hyötyvät markkinoilta vähintään tunnustusta kuin brändin Apple. Tällainen lausunto Wozniak teki osana puheessaan Wienissä pidetyssä kongressissa. Mukaan edustaja tunnettu yritys, tämä kryptovaluutta, on kaikki vaadittavat ominaisuudet voittaa paitsi luottamusta, mutta myös suosittu ihmisten keskuudessa kuin maksuvälineenä.

Kuin houkutteleva Ethereum

Mukaan asiantuntija, Ethereum on varsin houkutteleva rahoitusväline, on merkittäviä varantoja joustavuutta, jonka avulla on mahdollista toteuttaa rohkeita kokeiluja, käyttää sitä maksuvälineenä. Tämän perusteella Wozniak vankilassa totesi, että tulevaisuudessa, Ethereum, edellyttää samaa suosiota, joka pystyi saavuttamaan Apple. Hän kuitenkin jakoi visioksi tässä vaiheessa kryptovaluutta totesi, että koko kehittämistä tämän markkinasegmentillä, täytyy viettää vähintään 10 vuotta sen kehittämiseen ja parantamiseen.

Tämä on läpimurto

Lisäksi Wozniak sanoi, että kryptovaluutta ja Ethereum erityisesti, pystyy täysin paljastaa kaikki sen voimakas potentiaali, korkean teknologian tapahtua todellista läpimurtoa, tarjoaa käyttäjille täysin uusia mahdollisuuksia, sekä yksinkertainen maksuvälineenä sekä yhteistyötyökalut yritysten ja organisaatioiden välillä eri puolilla maailmaa.

Uhrin uhri

Älä vialla mainita se seikka, että identiteettiä Applen edustajan, Wozniak on varsin merkittävä, kun otetaan huomioon joitakin seikkoja hänen elämäkerta. Ensinnäkin, hän ei koskaan onnistunut salaamaan sen, että ei ainoastaan uskollisia kryptovaluutta, vaan aktiivisesti kiinnostuneita niistä. Mukaan omissa puheenvuoroissaan, hän oli onnekas tulla omistajalle 7-Bitcoins, jonka hän osti tilaisuudessa, hintaan enintään $ 700 Kun arvo ostettujen kolikoita paljon entistä suurempina, Wozniak päättäneet myydä digitaalisia varastointi, ja melko ei ole huono tässä ansaita. Kuitenkin omalla tavallaan, seisoimme ovela huijareita, jotka pystyivät huijata hyväuskoinen myyjä, jättäen se on täysin, ei mitään.

Ja kuitenkin, kaikesta huolimatta elämän ylä- ja alamäkiä, yksi omistajista suurimmista yrityksistä maailmassa, näkee rajaton potentiaali piilee mahdollisuuksia digitaalisten valuuttojen. Hänen mukaansa heille loistava tulevaisuus, joka kykenee osallistumaan vallankumous, vain että, se vie jonkin aikaa saada kaikki perusteellisesti asentaa ja säätää.