Samsung on kasvattanut kaivostoiminnan tuotantoa

Mukaan Sai viestintä julkaisusta TechCrunch, Etelä-Korean jättiläinen tuotannossa elektroniikka, aloitti tuotannon laitteiden tuottaa erilaisia lajeja kryptovaluutta.

Lyhyesti suunnitelmista

Kuten kävi ilmi viestistä, rahastoyhtiö, käyttävät valtaa yksi suurimmista tehtaita maailmassa, suunnittelee tuottavansa erillisen sähköisen mikrosiruja, jotka mahdollistavat suoraan käyttää niitä saada kryptovaluutta. Samoin, tämä tieto vahvistettiin itsekin kuuluu konsernijohdon, jonka mukaan yhtiön säännöt eivät salli tiedonantovelvollisuus asiakkailleen, jotka ostavat tätä laitetta.

Huolellinen ratkaisu

On myös syytä panna merkille, että Samsung Oyj: llä yli kaksi vuotta on kiinnostunut kaivosalan teknologian aiheista. Tätä on raportoitu useaan kertaan eri medioissa. Puolestaan edustajat yhtiö, ovat toistuvasti vahvistaneet kiinnostuksensa teknologioiden kehittämiseen ja tilavuuden tuotantolaitteet näihin tarkoituksiin. Lisäksi oli myös, että yhtiön, valmistaa tuotantolinjaa erikoistunut julkaisu mikrosiruja, joka on sovitettu toimimaan kokoelma kryptovaluutta.

Vastaus markkinoiden pyyntöön

Erityistä push tähän suuntaan, jonka jälkeen jälkeen, koska monet kryptovaluutta alkoi nopeasti nousta vanavedessä kasvavaan kysyntään. Siksi tarvitaan yhä enemmän laitteita, joiden avulla voidaan merkittävästi kasvattaa kaivostoiminnan tuottavuutta. On huomattava, että tämä kysymys ei ole yksinkertaista, koska kasvavaan kysyntään ja markkinavolyymit digitaalisen valuutan, suurelta osin ja lisätä laskennallisia prosesseja, jotka vaativat kehittyneempiä laitteita.


Huolimatta siitä, että yhtiö päätti julkistaa aikomuksensa tällä alalla, ei ole vielä mahdollista saada yksityiskohtaisempia tietoja ensisijaisista lähteistä. Ilmeisesti yrityksen edustajat pitävät mielellään liikesalaisuuksia. Siten kiinnostunut tästä aiheesta, vain kasvaa, koska puhumme merkittävän määrän tuloja yhtiön ja mahdollisten ostajien sen tuotteista.