Salausvaluutan yhteisö on jaettu kahteen leiriin

Kuten aina, missä tahansa, jopa paras yritys, sen negatiivinen rooli, materiaalikysymyksen pitäisi olla. Näin ollen tämä hiljalleen maailma, joka ilmestyi vasta äskettäin, rimoilee ristiriitoja, jotka syntyvät sellaisten yritysten välille, jotka aktiivisesti luovat kriittisen valuutan tuottavia laitteita ja suoraan digitaalisen rahan kehittäjiä.

Vaikea tilanne

Jotta käyttäjät voivat suorittaa tapahtumia liiketoimissa ja suorittaa tarvittavat manipuloinnit, heidän on suoritettava useita laskennallisia operaatioita halutun tuloksen saavuttamiseksi. Tämän perusteella olisi oletettava, että tämän työn vuoksi he tarvitsevat tietokoneensa voiman. Mitä suurempi tietotekniikan teho, sitä suurempi on getterin saavutus. Mutta tilanne kehittyy siten, että monet tärkeät valuutat, joita kaivostyöläiset kaivovat, lisäävät hankinnan monimutkaisuutta ja lisäävät näin prosessin monimutkaisuutta. Ajoittain kriittisten valuuttojen tuottamiseen tarvittavien kapasiteetin kasvu osoittaa uskomattomia hintoja, ja se saavuttaa satoja prosentteja.

Mikä on kysymyksen ydin

Esimerkiksi viime vuoden syksyllä tapahtui melko viihdyttävää tilannetta Moneron digitaalisilla metallirahoilla, joiden tuotannon laskennallinen monimutkaisuus kasvoi 400 prosenttia. Ja tämä tilanne jatkui tämän vuoden talven loppuun asti, mikä aiheutti suurta kiistelyä salausyhteisön keskuudessa. Yksi osa riitaajista oli täysin varma siitä, että tämä johtui siitä, että kaivostoimintaan osallistui suuri joukko robottirobotteja tarttumalla tietokoneisiin haittaohjelmilla.

Jalostajien tuottajat eivät pysy paikallaan

Sen sijaan yhteisön jäsenet, jotka poimivat tämän nimenomaisen salausvaluutan, oikein perustellusti uskoivat, että tavanomainen mikroprosessori, jopa suuri voima, ei riitä suorittamaan sille osoitettua tehtävää. Kuitenkin tämän vuoden maaliskuun puolivälissä Bitmainin kaivoslaitteiden valmistaja esitteli X3 Antminer -prosessorin, joka laskee algoritmia 10 kertaa nopeammin. Lisäksi yhtiön uusi tuote ylitti jopa tämän yhteisön käyttäjien tunnistavan grafiikan prosessorin, jolla on merkittävä teho.

Tietyissä piireissä oli käsitys, että kehittäjien tämän prosessorin käyttö aiheutti kulutetun laskentatehon nopeaa kasvua viime vuoden joulukuussa.

Valmistajien X3-prosessorin sovelluksen alku johtivat siihen, että tavalliset käyttäjät alkoivat saada huomattavasti pienempiä tuloja. Samalla on syytä panna merkille, että kriittisen valuutan kaivostoiminnan periaate perustuu yksinomaan prosessin hajauttamiseen, jonka seurauksena vain koko yhteisössä on mahdollisuus hallita meneillään olevia prosesseja. Siten nykyisen tilanteen perusteella yhtiö joutui tekemään muutoksia algoritmissa, jotta prosessori vapautuisi sille hyödyttömälle suorittamaan sille alun perin osoitettuja toimintoja.

Sovellus löytyi

Älä ajattele, että kehittäjät täysin harjoittivat prosessoria, jonka he ovat luoneet, täysin käyttämättä sitä tekemään alkuperäisiä toimintoja. Juuri tämä tehtävä voidaan toteuttaa ottamalla käyttöön vaatimattomampia kryptovaluuttoja, jotka eivät tuota tällaisia tuloja. Siten kuluttajat, jotka hankkivat näitä jalostajia, petetään, koska he eivät pysty palaamaan investointejaan. Ongelmana on, että nämä jalostajat menettivät käyttökelpoisuutensa melkein välittömästi myyntiinsa.

On huomattava, että ASIC-sirujen luominen oli kriittisen valuutan tuotannon evoluutioprosessin huippu, joka samalla rikkoi kriittisyhteisössä vallitsevan herkän tasapainon. Lisäksi, koska niiden kapea keskittyminen, nämä sirut lähes käyttämätön useimmille näytönohjaimet ja prosessorit. Tämä tilanne johti siihen, että salausyhteisössä oli tietty luokkajako, suurilla kaivostyöläisillä ja pienillä kaivostyöläisillä.