Mitkä ovat syyt bucoceiinin hinnoitteluun?

Koko maaliskuun aikana suosituin valuuttakurssi maailmassa heikkeni perusteellisesti ja tuotti kantansa lähes 3 tuhatta dollaria. Lisäksi asiantuntijat yksimielisesti julistavat, että kohtalo, joka on valmis bitokoiinpaljolle, on edelleen kovia testejä. Tulevaisuudessa tämä salausvaluutta menettää edelleen arvonsa.

On syytä huomata, että bitcoinin keskimääräinen hinta laski 8,360 tuhannen dollarin tasolle huolimatta siitä, että juuri toisena päivänä se omisti vahvasti noin 9 tuhatta dollaria. Mitään vaivaa ei kuitenkaan auttanut, ja kolikko alkoi laskea, mikä heijastui tasaisesti. Toisaalta CoinDeskin talouden analyytikot jakavat kohtuulliset olettamuksensa siitä, että lähitulevaisuudessa bitcoin voisi asettua noin 8 000 dollariin kolikon kohdalla.

Kuitenkin jotkut analyytikot ovat päättäneet, mitä tietenkin suosituin kryptovaluutta, ei niin kauan laskuun ja siten, kun vajoaminen, hän voi jälleen jatkaa kasvuaan, mutta tässä tapauksessa mukaan niiden ennusteita, se kustannukset voivat olla yli 9 tuhatta dollaria ja saavuttavat indikaattorin 9200-9223 dollarin välillä. Jotta tämä toteutuisi, Bitkoinille on yksinkertaisesti tärkeää vakiinnuttaa yli 8,7 tuhatta dollaria. Kuitenkin tällaisissa optimistisissa skenaarioissa yksinkertaiset Internetin käyttäjät eivät ole kovinkaan halukkaita uskomaan, jättäen fyysisimpien keskustelujen pessimistiset kommentit. Enemmistön asemaan useimmat kauppiaat joutuvat liittymään sopimaan siitä, että lähitulevaisuudessa kriptonkosta ei ole tarvetta odottaa, ja bitcoin jatkaa laskuaan.

Merkittävä rooli kehityksen viimeaikaisen kehityksen pörsseihin, kaupankäynti kryptovaluutta, soitti että Japanin hallitus antanut jyrkän varoituksen yksi kaupankäynnin alustoja, mitä se harjoittaa liiketoimintaa, ei paikannus, joten tarvittava lupa. Tämä uutinen ei voinut mennä huomaamatta, ja sillä oli kielteinen rooli kriittisen valuutan vakaudesta.

Taloudellisten julkaisujen toimittajat puolestaan huomauttavat, että tällaisten negatiivisten uutisten läsnäolo vaikuttaa lähes välittömästi koko markkinoihin. Ensinnäkin kaikki negatiiviset uutiset, reagoivat kauppiaat jotka pelkäsivät, että suurin osa vaihto voi olla niiden joukossa, jotka yrittävät ajaa sääntelyviranomaisten jäykkä runko, joiden avulla käytettävissä välineitä käytettävissään. Tämä tulee välitön syy jyrkkä lasku kaupankäyntivolyymien pörsseihin, koska sijoittajat pelkäävät rahansa, mikä lopulta johtaa siihen, että aktiivisuus markkinat laskevat, ja kryptovaluutta alkaa hinnanlaskun.