Miten voit kertoa isoäidille bitcoinista

Jotta ymmärtäisit selkeästi vanhemmillesi, mitä salausvaluuttaa on ja miksi sen ympärille on viime aikoina ollut niin paljon hypeä, kannattaa käyttää vain muutamia kohtia. On vain luonnollista, että uutisten jälkeen sukulaiset tietävät, että bitcoin maksaa yli 10 tuhatta dollaria, he alkavat esittää kysymyksiä. Ei kuitenkaan ole aina mahdollista selittää oikein digitaalisten valuuttojen alkuperää, ja esivanhemmat eivät lopulta ymmärrä mitään.

Mikä se on?

Ensinnäkin et käytä hakkereiden terminologiaa keskustellessasi vanhempiesi kanssa tästä aiheesta ja kerro, että esimerkiksi bot on sama raha, mutta vain sähköisessä muodossa. Keskustelun aikana kannattaa soveltaa analogioita, jotka ovat helpommin ymmärrettävissä vanhemmasta sukupolvesta. Siksi on syytä verrata Crypto-valuuttaa yleisempiin kantoihin, varsinkin kun ne ovat luonteeltaan hyvin samankaltaisia. Tosiasia on, että kummassakin tapauksessa näiden omaisuuserien hinta riippuu suoraan kysynnästä. Ainoa ero on, että sähköisestä rahasta ei makseta osinkoja.

Mistä bitcoins tulevat?

Toiseksi, kun selvitetään, mikä kaivos on, on helpointa tehdä analogia hyödyllisten resurssien hyödyntämiseen. Sitten kannattaa selittää, että saadut varat ovat vain digitaalisessa muodossa ja ne voidaan sijoittaa vain pankkikortille. Kysyttäessä, kuinka sähköistä rahaa käytetään, voidaan vastata siihen, että tässä on olemassa erityisiä työkaluja, jotka muuten merkitsevät huomattavaa rahaa. Lisäksi voit todeta, että salausvaluuttaa ansaitsevat kaivostyökalut haluavat sijoittaa sen varsinaiseen voittoon, vaikka uutetut bitokot on mahdollista ja helppo myydä.

Kuinka käyttää asianmukaisesti ansaittua rahaa

Jälkiruokana jäljelle jää vain kertominen siitä, miten voit viettää bitcoin. Kun huomioit sen nykyiset kustannukset, noin 10 tuhatta dollaria, voit antaa mielikuvituksesi valloilleen. Joten, koska se on digitaalista rahaa, on helpompi käyttää sitä verkkokaupoissa. Totuus on, että välittömästi varmistetaan, että valittu sivusto suorittaa kriittisiä valuuttoja. Lisäksi voit todeta, että kannattavin tapa sijoittaa sähköiset säästöt sellaisten investointien muodossa, jotka tuovat vakaan tulon.