Mitä yllätyksiä valmistaudutaan yhä salausvaluuttaan

Koska viime vuoden lopulla, Bitcoin valuuttakurssi teki huimaa kääntää, ovat laskeneet yli 20 tuhatta. Dollars kunnes tämä 5000. On syytä huomata, että tätä taustaa vasten, ei parhaiten, osoittautui parhaimmillaan, ryntääkseen johtajalle alas. Mikä kohtalo odottaa bitcoinia, kannattaa odottaa jälleen sen nopeaa lentoonlähtöä tai täydellistä romahtamista. Ja miten olla tavallisia kansalaisia, yrittää päästä eroon nopeasti desheveyuschey kryptovaluutta tai käyttämällä hetki ostaa, niin kauan kuin hän on heikentynyt.

Mitkä olivat ennusteet

On syytä huomata, että kuuluisin keinottelijat, on jo pitkään ennustettu romahdus nopeasti pääsemässä vauhtiin kryptovaluutta, kuten Bitcoin. Useimmat heistä halusivat myydä käytettävissä olevat digitaalisten metallirahojen varastot huippunsa arvossa. Mutta loput, nyt ihmetellä vai ei ja he eroon kuolevan unelma nopeasti rikkauksia ja kevyt tai odottamaan uutta puhkeamisen arvostusta.

Koko syy oli keinottelijat

On tärkeää huomata, että kukaan ei ole ennustanut tällaista jyrkästä änestä. Olisi oikein sanoa, että tämä oli upea yllätys edes hienostuneimmille markkinaosapuolille. Eräs kriittisen valuutan markkinoiden asiantuntijoista sanoi, että rahaa on välttämättä katoa jonnekin. Ja tässä tilanteessa oli täysin epäselvää, missä ne katoavat. Ensinnäkin inflaatio Bitcoin oli suoraa seurausta toiminnasta keinottelijoita, jotka haluavat pelata keinut arvon. Samaan aikaan, ja nopea romahtaminen markkinoiden kryptovaluutta, myös täydellinen yllätys, koska sitä on vaikea ymmärtää sen syitä.

Ei ilman hakkereita

Yksi väitetyistä syistä, jotka johtivat tällaiseen ennakoimattomaan lopputulokseen, kutsutaan kaikkien läsnäolevien hakkerien toimiksi. Vain päivää ennen, viimeisinä päivinä Tammikuun cyberhawks onnistui varastaa yksi japanilainen pörssien puolet kuponkia, arvoltaan noin 533 miljoonaa dollaria. Joten, asiantuntijat eivät hylkää tämän syksyn versiota, joka johtuu luottamuksen menettämisestä riittävän turvallisuuden puuttumisen vuoksi. Jokainen itsekunnioittava sijoittaja ei pidä varojaan riskeissä olosuhteissa.

Kiintopisteiden ongelmat

Kaikista näistä epäsuotuisat tekijät, on syytä huomata, että joissakin kriptovalyutnyh vaihtoon valitettavasti samaan aikaan, ongelmia alkoi tarkastuksessa huomioon, mikä johti tilien jäädyttämistä. Lisäksi kaikkien painetut kriptodengi ja oli noin 3,5 miljardia dollaria, estettiin, mikä itse asiassa tekee niistä olematon.

Toinen versio

Toisena versio, esittää oletus, että sijoittajat eivät yksinkertaisesti ole tyytyväisiä nimellisarvo Bitcoin on liian korkea, ja se on paljon yksinkertaisempi tehdä ostoksia helpompaa kryptovaluutta halpoja, ja mitä ei häiritä yksi heistä. Lisäksi merkittävä rooli bitcoinin saavuttamisessa oli maailmanlaajuinen paniikki.

Mitä odottaa

Nyt omistajat Bitcoin, jotka eivät voineet huipulla kasvun päästä niistä eroon, välittävät vain yksi kysymys - mikä on hänen kohtalonsa ja mitä hänelle tapahtui tehdä nyt? Puolestaan asiantuntijat ovat ilmaisseet mielipiteensä sillä tavalla, että meidän ei pitäisi tehdä mitään äkkinäisiä liikkeitä, koska korot kryptovaluutta katoa, ja niin, ja voimme odottaa uutta arvostusta. Yksi asia on varma - sähköistä rahaa, ovat hyvin arvoinen alrernativoy tavallista valuuttoja, vain itse markkinoiden, kuten on käynyt ilmi, se ei ole vielä täysin valmis tällaiseen muutokseen. Lisäksi perinteiset toimijat rahoitusmarkkinoilla eivät halua luopua kannoistaan ilman taistelua ja antavat viimeisen taistelun kilpailijoille.

Miten hakea

Vaikka kaikki ongelmat, meidän pitäisi odottaa, että kiinnostus digitaalista rahaa jatkaa kasvuaan, se on vain muutaman kuukauden, Joidenkin asiantuntijoiden mukaan, ei pidä odottaa uutta vaihto murtuu. Lisäksi kuten kaikki muukin markkinoilla, hinnat ovat vain saippuavedellä kupla puhaltaa odottamattoman jyrkkä kysynnän, joka voisi yhtä jyrkästi ja syksyllä. Täten kaikkien pitäisi itse päättää ostaa alene Bitcoins toivovat läpimurto uuden nopeasti.