Mitä kryptoriinit tuovat potentiaaliselle sijoittajalle?

Odotuksiin ja toiveisiin keskimääräinen kriptoinvestora, liittyy erottamattomasti ajatuksia siitä, miten parhaiten mahdollista lisätä kertyneet sähköisiä kolikoita, jotka tuovat reaalitulot tai yksinkertaisesti täysin menettänyt kaiken tunnon oheisen Herkuleen vaivaa. Samalla on syytä huomata, että sen jälkeen, kun viime vuoden lopulla, markkinoiden kryptovaluutta merkitty ennennäkemätön hintojen nousun takia Bitcoins haluavat hyödyntää tätä, vain lumivyöry virrannut kriptobirzhi.

Kuinka hyvin kaikki on

Kuitenkin odotukset valtaosa pelaajista, eikä toteutunut, koska ohittaen huippu, markkinat kriptovalyut erittäin sagged, jättäen pelaajat shokissa ja tilapäistä uupumusta. Näin ollen katsomalla, kuinka paljon valuuttakurssin hinta on laskenut, on perusteltuja epäilyksiä siitä, että se pystyy voittamaan entiset positiot.

Raha ei pidä kauhusta

Ensinnäkin on syytä tutkia nykyistä tilannetta tarkemmin, jotta voidaan arvioida kaikki sen kielteiset näkökohdat ja yrittää löytää jotain hyödyllistä. Ensinnäkin on syytä muistaa, että markkinoiden tärkein mottona on, että voitolla on aina vähemmistö. Niinpä lähes kaikki ne, jotka tulivat markkinoille viimeisen ennätyksellisen kasvun harjanteella, ei voi tuoda, paitsi haju ja epävakaus. Tällä hetkellä erilaisten roskapostinharjoittajien toiminta, kaikkialla, jotka edistävät monenlaisia hankkeita epäilyttävän maineen pörsseissä, pakottavat markkinat uppoamaan ja kärsivät niiden hyperaktiivisuudesta.

Kaikki toistuu

Kuten historiallinen kokemus osoittaa viime vuosisadan aikana pörssien pelisäännöissä, käytännössä mikään ei ole muuttunut. Niinpä ennemmin tai myöhemmin kaikki pelaajat yrittävät valvoa asianomaisia viranomaisia ja kaikkein innokkaimmat voivat lähettää levätä vankilaan, miettiä heidän käyttäytymistään. Huolimatta siitä, että nykyisissä olosuhteissa kaikki tapahtuu paljon nopeammin ja dynaamisemmin, valtion koneen reaktio ei kuitenkaan kestä kauan. Ja missä määrin, yhteisöjä järjestetään, joiden tarkoituksena on yksinkertaistaa ihmisiä miljooniksi, asiaankuuluvien elinten reaktio ei kestä kauan.

Ota hallinta

Ensimmäinen, joka ryntäsi pelastamaan tilannetta, yrittää laittaa asiat lopulta järjestykseen monen miljardin dollarin, olivat Yhdysvallat, jossa osallistujat jäykän pelisäännöt, pakottaa noudattamaan menettelyjä, prosessi. Etelä-Korea ei ollut jäljessä tältä osin, sillä se oli kadehdittava pysyvyys, joka tunkeutui kuhunkin olemassa olevaan kryptokaneliin. Odotetaan vain, että Japani vastaisi myös markkinoiden manipulointiongelmista. Mitä tapahtuu kryptografialla

Tuskallinen ongelma kehittyneimpien maiden virkamiehille on monien erilaisten salausinstrumenteiden toiminta, joka on ollut hiljattain varsin paljon. On syytä huomata, että näiden kaupankäyntijärjestelmien työssä ei ole käytännössä mitään rajoituksia, joiden ansiosta uuden rahan ja tiettyjen taitojen avulla voidaan ansaita hyviä rahaa, mutta ei aina aivan laillisesti. On huomattava, että häikäilemättömien pelaajien suosikki menetelmä on väärennetyt finanssitransaktiot, jotka ovat varsin mukavia toteuttaa suurissa kryptografiakeskuksissa. Suurin osa epäilyttävistä liiketoimista löydettiin riippumattomien asiantuntijoiden tekemän erikoistutkimuksen, ei kiinankielisen vaihdon kautta.

Yhtä tärkeää on, että usein kehittyneemmät pelaajat, murskat ja manipuloinnit, pakottavat vähemmän kokeneita sijoittajia päästä eroon omaisuudestaan, kun heillä on vähiten arvoa ja arvoa. Tällaiset toimet eivät ole paras tapa vaikuttaa luottamukseen koko markkinoihin, krypto-valuuttaan ja alkuinvestointisulakkeeseen, alkaa heikentyä nopeasti. Mielenkiintoinen tosiasia on, että merkittävä osa hakkerihyökkäyksistä päättyi ilman kielteisiä seurauksia. Siksi päätelmä, että monet yritykset tekivät näin suuren mittakaavan PR-kampanjan, jossa oli vähäisiä varoja ja ponnisteluja, mursivat mitä he sanovat kaikkien julkaisujen sivuilta. Tällaista hämmästyttävää vaikutusta ei olisi voinutkaan saavuttaa edes markkinointikilpien kaunein mestari.

Kaikkiin vastataan

On tärkeää huomata, että suuret odotukset asetetaan Big Twenty -vuosien vuotuiseen huippukokoukseen, jossa on tarkoitus lähitulevaisuudessa lähestyä kryptologian sääntelyä. Näin ollen on täysi syy uskoa, että elintä käyttämään sääntelytehtävistään rahoitusalalla, vihdoinkin antaa sopiva vastalause cyberhawks tarjoamalla bona fide kauppiaiden hiljaisemman työympäristön. Jopa ne markkinatoimijat, jotka ovat aina varovaisia erilaisia sääntelyn, pakko hyväksyä se, että tällaisten toimenpiteiden hyväksyminen, mutta sanoi, että kukaan ei aio lopettaa toimintaansa, vaan päinvastoin, he voivat tuntea olonsa turvalliseksi. Lisäksi sijoittajilla on nyt virallinen asema, joka tarjoaa tiettyjä takuita.

Prosessi meni

Samaan aikaan, osana sijoittajat eivät ole kovin voimakkaasti mieluummin odottamaan turvasatama odottamassa myönteisiä muutoksia, monet suurimmat maat ovat ilmoittaneet aikeistaan tarjota markkinoille kryptovaluutta, virallistamaan laillistaa, jolloin kaikki liiketoimet. Joka tapauksessa, mutta analyytikot uskovat, että tänä vuonna voi tulla läpimurto kryptologialle. Lisäksi jotkut kehittäjät kertovat aikovansa laajentaa toiminta-aluettaan, mikä myös lisää ylimääräistä optimismia odotuksiin.

Kuinka tehdä se juuri nyt

Huolimatta siitä, että uutiset jatkuvasti puhuttu lähentäminen kauppasodat lisääntynyt volatiliteetti käteistä ja leikkauksia keskuspankkien tarvitsevat rahamarkkinoiden eivät tee hätäisiä johtopäätöksiä, ja se on parempi tarkkaan analysoida tilannetta, yrittää poimia mahdollisimman paljon hyötyä siitä. Ensinnäkin on tarpeen täyttää kassavarat perusteellisesti, mikä tulevaisuudessa on mahdollista sijoittaa eri hankkeisiin. Toinen strategisen tuloksen tapa on aloittaa bitcoin hankkiminen viipymättä. Ei ole välttämätöntä toivoa, että krypto-valuutan myynti järjestetään säännöllisesti. Lisäksi yksikään bitcoinien suurista haltijoista ei näytä olevan erityistä halua päästä eroon omaisuudestaan. Näin ollen tämä tilanne viittaa siihen, että kaikki sijoittajat, jotka ovat perehtynyt aiheeseen, ovat tiedossa, että lähitulevaisuudessa kriittisen valuutan hinnan kasvun uusi vaihe voi kehittyä.

Analyytikot väittävät, että vaikka ei ole tarpeen tehdä jyrkkiä liikkeitä, on parempi yrittää täydentää niiden kantoja bitsokiinien mahdollisimman paljon. Ne kuitenkin varoavat, että ennen kuin teet mitään, sinun on harkittava tätä perusteellisesti. Paras keino on pitää rauhallinen ja paniikki, joka yleensä lasketaan huijausyrityksiltä, jotka yrittävät manipuloida markkinoita. Lisäksi kaikki osoittavat, että tämän vuoden viimeiset soinnut ovat melko kykeneviä esittämään melko odottamattomia yllätyksiä, jotka ylittävät aiempien 2017 tapahtumien laajuuden.