Mitä kriptologian perusteelliseen tutkimukseen tarvitaan

Lähes kaikki finanssimarkkinoiden asiantuntijat ovat vakuuttuneita siitä, että Crypto-valuutalla on suuri tulevaisuus kaupankäyntisektorilla. Tämän vakuuttavan vahvistuksen ovat sijoittajat, jotka onnistuivat ansaitsemaan kiinteän pääoman sähköisten kolikoiden kaupasta. Samaan aikaan, ja tähän suuntaan kilpailu kasvaa jatkuvasti itse tunnusten joukossa, joiden määrä on jo ylittänyt tuhatta lajia. Jotta voidaan aloittaa vakava työ pitkällä aikavälillä, se on ennen kaikkea tehtävä perustavanlaatuinen tutkimus Crypto-valuutasta.

Perusanalyysin ominaisuudet

Siinä tapauksessa, että sijoittaja aikoo toteuttaa lyhytaikaisia osto- ja myyntitapahtumia, tässä tapauksessa riittää, että luovutaan operatiivisista tiedoista. Pitkän aikavälin projekteihin tarvitaan kuitenkin yksityiskohtainen analyysi salausvaluutasta. Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, kun tehdään perustavanlaatuinen analyysi, on määritelmän todellisen arvon tietty merkki. Tässä tapauksessa on syytä kiinnittää huomiota sellaisiin tekijöihin kuin:

1. Jo annettujen metallirahojen määrä ja niiden kaivosten määrä,

2. Jokin tyyppisten metallirahojen erotus;

3. Tämän tyyppisen valuutan tarkoitus.

Perusteellisen analyysin jälkeen on syytä valita salausvaluutta, jonka todellinen arvo ylittää suurelta osin markkinoilla tarjotun hinnan. Tämän jälkeen sinun on valittava salausvaluutta, jolla on vakaampi tulevaisuuden mahdollisuus ja investoida siihen.

Muutamia sanoja bitcoinista

Tällä hetkellä bitcoin on salausvaluutan suosituin, ja siihen on hyviä syitä. Ensimmäinen ehto, joka erottaa sen myönteisesti markkinoilla, on se, että hänelle on velkaa hänen ulkonäönsä ja muun digitaalisen rahansa vuoksi. Toinen tärkeä tekijä on sen päästöjen rajallinen luonne. Tämän lisäksi joka neljäs vuosi, tämän valuutan purkamiseksi, kaikki muuttuu monimutkaisemmaksi.

Näin ollen jokainen visionäärinen elinkeinonharjoittaja, tietäen, että omaisuuden kokonaismäärä on tiukasti rajoitettu, hän päättelee, että hänen on sijoitettava pääomaansa ja suunniteltava pitkän aikavälin hankkeita. On syytä huomata, että bitcoinin rajoittaminen on 21 miljoonaa kolikkoa, minkä jälkeen niiden tuotanto lakkaa. Samanaikaisesti metallirahojen ottamisen edellytykset tulevat monimutkaisiksi neljän vuoden välein. tästä eteenpäin, puhtaasti teoreettisesti, neljän vuoden välein, bitcoinin kustannukset nousevat 1 tuhatta prosenttia. Kun kaikki nämä tiedot on laadittu, voidaan päätellä, että tällainen digitaalinen valuutta vastaa mahdollisimman pitkälle pitkän aikavälin investointien vaatimuksia.

Nyt noin litkoin

On heti huomattava, että litikoni on bitcoinin läheinen sukulaisuus, mutta sillä on perustavanlaatuiset erot. Näin ollen tämän salausvaluutan päästömäärä on neljä kertaa suurempi kuin bitcoinilla sallittu määrä. Näillä kolikoilla on kuitenkin kadehdittava pääomavoitto markkinoilla. Lisäksi tämän salausvaluutan poistaminen on paljon yksinkertaisempaa. Joten olisi korostettava, että litikolla on kaikki mahdollisuudet saada arvokas paikka markkinoilla, koska se eroaa vähän bitcoinista. Samalla maksuvälineen täysipainoisuudesta huolimatta sen arvo on suurelta osin aliarvioitu. Tämän yksikön analyysin perusteella voit kuitenkin sanoa, että se on erittäin sopiva työkalu niille, jotka haluavat sijoittaa pitkäaikaisiin hankkeisiin. Ennemmin tai myöhemmin, mutta litkoin alkaa kasvaa tuntuvasti hinnalla ja tuo omistajaan hyvät tulot.

Tietoja Dash-kolikoista

Toinen merkittävä toimija crypto-vaihdossa on Dash-valuutta, jolla on myös päästöraja 22 miljoonaa kolikkoa. Kuitenkin ulkoisella samankaltaisuudella bitcoinilla, tällä valuutalla on oma erityispiirteensä, eli sen vuosittain sen kaivostoiminta vähenee 7 prosenttia. Lisäksi 10% liikkeeseen lasketuista kolikoista luovat projektin jatkokehittämisen.

Hyödyllisistä piirteistä voidaan todeta, että se on maksutyökalu, sillä on luotettava luottamuksellisuus ja sen liiketoimet ovat paljon nopeampia. On syytä huomata, että kaivostyöntekijät ovat tällä hetkellä kaivaneet vain noin 7,5 miljoonaa kolikkoa, ja niiden hinta markkinoilla ylittää jo 280 dollaria. Koska samassa tilanteessa, bitcoin kerrallaan maksaa enintään kymmenen dollaria. Joten voit perustellusti päätellä, että Dashilla on kadehdittava potentiaali ja sopii hyvin sijoittajille, jotka ovat halukkaita tekemään pitkäaikaisia sijoituksia.

Mitä tapahtuu lopulta

Tässä kuvaavassa esimerkissä, huomasimme, että perusteellista analyysia kryptovaluutta, vaatii oppivat monenlaisia liittyvien näkökohtien erityispiirteet kunkin valuutan. Tämän ansiosta huomaavainen sijoittaja voi määrittää, kuinka lupaava digitaalinen kolikko on ja onko se sopiva pitkäaikaisiin hankkeisiin tehtäviin investointeihin. Oikean analyysin avulla saat riittävästi voittoa.