Minkä vaihtoon minun pitäisi valita kriittisen valuutan kanssa

Ei ole mikään salaisuus, että monet ihmiset, tavalla tai toisella, joutuivat käsittelemään erilaisia salausvaluuttoja, jotkut jopa yrittivät purkaa sen kaivostoiminnan kautta. Kuitenkin monet eivät tiedä, että lisäksi samalla tavalla hankkia Bitcoins tai muilla sähköisen rahan, on vielä mahdollisuus hankkia niitä erikoistuneita markkinoita. Kuten kaikki muutkin, nämä kauppapaikat ovat sitoutuneet tuottaa, vaihtaa sähköisen rahan kaikenlaista valuuttaa, on se dollari, punta, euroa tai Venäjän ruplaa, sillä ei ole väliä.

Mikä on ero vaihtojen välillä?

Ensinnäkin on syytä huomata, että kyberavaruudessa rauhanomaisesti rinnakkain monia erilaisia kryptovaluutta, aivan luonnollisesti, että vaihto on jaettu eri tyyppejä täyttää tietyt vaatimukset. Ensinnäkin puhumme niistä pörsseistä, jotka osallistuvat kaikkien maailman valuuttojen vaihtoon digitaalisesta rahasta ja päinvastoin. Toinen tällainen sivusto harjoittaa toimintansa aikana bittokoi- tujen vaihtoa muiden krypto-valuuttojen tyypeille.

Bitfinex - tunnetuin nykyisistä vaihtoehdoista

Tämä markkinapaikka on tunnetuin ja vuosien ajan todistettu käyttäjille ja asiakkaille. Samaan aikaan on syytä huomata, että ne työskentelevät tässä vaihtoehdossa, sillä vain kolme paria salausvaluuttoja on suosituin. Täällä asiakkaat sekä tavanomaisissa olosuhteissa harjoittavat marginaalikauppaa, välittäjää ja kaikkia tämän liiketoiminnan erityisiä toimintoja. Totuus käytännössä näyttää paljon monimutkaisemmalta.

Exchange Bitstamp

Huolimatta siitä, että näillä markkinoilla on melko kunnollinen ikä, komeus monimuotoisuudesta, se ei tule lyödä, koska täällä ovat mukana vaihdon dollaria Bitcoins, ja päinvastaisessa järjestyksessä. Samalla sivusto itse kerää asiakkailtaan tietyn prosenttiosuuden, joka laskee suoraan verrannollisesti myydyn valuutan volyymin kasvuun.

BTC-e-exchange kryptovaluuttaa

Erityisen tunnustettu aloitteleville asiakkaille, ansaitsee tämän sivuston ansiokkaasti. Sen käyttökelpoisuuden ilmaisee vain se seikka, että rekisteröinti ei vaadi tarkastusmenettelyä. Tämän lisäksi uudet tulokkaat ovat melko yksinkertaisia ja ymmärrettäviä työskentelemään tietyissä olosuhteissa.

Nämä ovat vain kolme kuuluisinta pörssissä tarjoten kaupankäynnin kryptovaluutta, mutta itse asiassa ne ovat melko paljon, ja ne toimivat eri tavoin ja eri suuntiin.