Miksi asiantuntijat eivät ole yllättyneet bitcoinin pudotuksesta

Yksi kriittisen valuutan tärkeimmistä tapahtumista on kaikki, mitä tapahtuu bitcoinin kanssa. Ensinnäkin ei ole oikein mainita, että useimmille käyttäjille tämä digitaalinen valuutta on standardi, jolla he ovat tottuneet tasoittamaan. Viimeksi kuluneena aikana bitcoinit ovat kuitenkin melko epämiellyttäviä asioita, ja erityisesti kysymys siitä, että nämä "kolikot" alkoivat osoittaa selkeä dynamiikan kurssin uppoamista varten. Erityisen havaittavissa, tämä oli sen jälkeen, kun tuen määrä tätä salausvaluuttaa kohtaan laski 6,5 tuhanteen dollariin. Näin ollen tietynlainen psykologinen merkki on hajonnut, minkä jälkeen voidaan turvallisesti sanoa, että bitcoinin kustannusten jatkuvaa vähenemistä ei voida välttää.

Mikä on syy

Huolimatta siitä, että sen odottamattoman laskun jälkeen 6,1 tuhatta dollaria, tämä valuutta alkoi vähitellen palata aiempiin 6,500 dollarin positioihinsa, asiantuntijoiden luottamus siihen, että lasku saattaa jälleen alkaa, kun taas uudelle minima, kuten aiemmin. Samaan aikaan kurssin kouristukset aiheuttivat sen, että bitcoinien omistajat alkoivat päästä eroon suuresti omaisuudestaan, vaikka he onnistuivat kestämään monia vaarallisia hyökkäyksiä. Tässä tapauksessa tämän salausvaluutan haltijoiden samankaltaiset toimet johtavat siihen, että kaikki yritykset korottaa korkeamman asemansa kohtaavat paniikkikäyttäjien vastarintaa.

Yhdenmukainen viittaus standardiin

Lisäksi jotkut muut digitaaliset valuutat kaksinkertaistavat lähes kaiken, mitä tapahtuu valuutalla, jota pidetään viitevaluuttana. Tästä voi arvioida altcoyinin nopeudella, joka kopioi kaiken, mitä tapahtuu bitcoinilla. Jopa sen jälkeen, kuten eetteri 12. kesäkuuta positiivisten uutisten aallon, kasvoi peräti 27 prosenttia, lopulta se ei kestänyt kauan, ja vähitellen hän joutui palaamaan alempaan hintaan.

Paniikkielementit

Asiantuntijoiden mukaan tämä dramaattinen skenaario johti siihen, että useat negatiiviset tekijät yhdessä olivat julmaa vitsiä, jossa on suosituin salausvaluutta. Ensinnäkin on syytä huomata, että äskettäin tämän kryptovaluutan kanssa käytyjen kauppojen määrä on vähentynyt merkittävästi, ja tämä tilanne jatkui useita kuukausia. Tämä tilanne on osaltaan vaikuttanut siihen, että kriteerin omistajien keskuudessa alkoi näyttää epäilyksiä, mikä aiheutti täydellisen menetyksen kiinnostuksesta investointien tuleviin näkymiin. Suurten sijoittajien ylipäänsä pettynyt.

Kuka voi vaikuttaa tähän

Sääntelyviranomaiset ovat ottaneet negatiivisen roolin tässä prosessissa, joka täyttää suuren pääoman edustajien jatkuvat vaatimukset ja pyrkii keskittämään markkinat mahdollisimman hyvin, ja ottamalla käyttöön melko ankaria toimenpiteitä ja sääntöjä lainsäädännöllisellä tasolla. Asiantuntijoiden ennusteiden mukaan kriittisen valuutan markkinoilla vallitsee kuitenkin merkittävä epävakaus, mutta se on edelleen lähitulevaisuudessa. Heidän mukaansa hyötyä tästä ovat suuren pääoman edustajat, jotka haluavat hallita tätä rahoitustoiminnan suuntausta. Siten vaikeimmat sijoittajat joutuvat kestämään monia muita iskuja, kun taas markkinoiden salaus, tällaiset intohimot tulevat vaivihkaa ja ovat kuitenkin varsin varovasti peiteltyjä.