Luotto

Vippi
Saldo
Siimpl
Eurolimiitti
  • 10 - 3000
  • Maksuaikaa jopa 30 päivää
Lainalaitos
Aasa
Lainaa24
  • 500 - 50000
  • 1 vuotta - 12 vuotta
Fleksiluotto
Rahoitus24
  • 500 - 50000
  • 1 vuotta - 15 vuotta
Luottoraha
Vertaalainoja
  • 500 - 50000
  • 1 vuotta - 15 vuotta
Suomilimiitti

Laina omalta osakeyhtiöltä, yritykseltä, osakeyhtiölle

Ystäväni työskentelee luottolaitoksessa. Ja tietenkin tietää kaikki yksityiskohdat ja vivahteet eri luottotuotteiden. Ja kun pääsin tilanteeseen, että minun kiireesti tietty määrä rahaa, Luulin ensin, että voin saada kaikki tiedot hänen ystävänsä. Hän kertoi, millaista lainan tuotteen parhaiten sopii minulle minun tilanteessa, ja olen päättänyt antaa laina omalta osakeyhtiöltä.

Olen jo kauan omistaja pieni kauppa erikoistyökaluja. Aina työskennellyt jatkuvasti toimittajia. Ja sitten outo myyjä tarjosi minulle erittäin hyvän hinnan erittäin suosittu laji työkaluja. Päätin ottaa riskiä.

Just niin peruuttaa suuri summa rahaa, en voinut, koska kaupan, varsinkin kun tiesin sen olevan vaarallista. Luottoyhtiöön jossa hän työskenteli, ystäväni, oli suuri ja luotettava. Siksi korot laina omalta yritykseltä vaatimukset eivät pienimpiä. Mutta tiesin, mitä minä itkin. Rahoitustaloustoimet on parempi olla suorittaa yritykset, jotka ovat pystyneet vahvistamaan laajuus sen luotettavuutta.

Ottaen aikaa ajatella ja tehdä lopullinen päätös, olen laskenut, että koska korkean riskejä toimintaan toimittajan kanssa, tämä hinta per luotto on sietämätöntä minulle. Se ei oikeuta itse operaation, koska on korko laina osakeyhtiölle minä jäädä tappiolliseksi.

Ja sitten ystäväni kertoi minulle hyvin odottamattomalla tavalla ulos tästä tilanteesta. Luottoyhtiöön sijoitettu sen osakkeita pörssistä. Ja ne voidaan ostaa tiettyyn hintaan. Tässä tapauksessa, olen heti saanut kaksi etua - Minusta tuli yhtiön osakas, joka on nopeasti ja aktiivisesti kasvava ja siten voisi lisääntyä tulevaisuudessa tuotot osakkeista. Toinen etu on, että laina osakkaalle, joka on alemmalla korolla. Uutinen tuli minulle ratkaiseva. Joten minusta tuli yhtiön osakas kehittää aktiivisesti luottoa ja hyvin sujuneen transaktion toimittajan ansaiten hyvän tuloksen. Vahvistaa siteitä toimittajan, ja jolla on kyky lainata edulliseen korot - En ole kerran käytetty tätä piiri kertomiseksi tuloja liiketoimintaa.