Luotto

Siimpl
Saldo
Vippi
Suomilimiitti
Lainaa24
  • 500 - 50000
  • 1 vuotta - 12 vuotta
Lainalaitos
Rahoitus24
  • 500 - 50000
  • 1 vuotta - 15 vuotta
Luottoraha
Fleksiluotto
Vertaalainoja
  • 500 - 50000
  • 1 vuotta - 15 vuotta

Laina omalta osakeyhtiöltä, yritykseltä, osakeyhtiölle

Ystäväni työskentelee luottolaitoksessa. Ja tietenkin tietää kaikki yksityiskohdat ja vivahteet eri luottotuotteiden. Ja kun pääsin tilanteeseen, että minun kiireesti tietty määrä rahaa, Luulin ensin, että voin saada kaikki tiedot hänen ystävänsä. 

Olen jo kauan omistaja pieni kauppa erikoistyökaluja. Hän kertoi, millaista lainan tuotteen parhaiten sopii minulle minun tilanteessa, ja olen päättänyt antaa laina omalta osakeyhtiöltä. Asunnon uudelleensyntymiseen tarvittavat rahat siirrettiin etukäteen. Näytti meiltä, että olimme laskeneet kaikki kulut. Tässä tapauksessa, olen heti saanut kaksi etua - Minusta tuli yhtiön osakas, joka on nopeasti ja aktiivisesti kasvava ja siten voisi lisääntyä tulevaisuudessa tuotot osakkeista. Toinen etu on, että laina osakkaalle, joka on alemmalla korolla. Uutinen tuli minulle ratkaiseva.

Päätös korjata monet meistä ei ole helppoa. Loppujen lopuksi tämä tapahtuma vaatii paljon aikaa ja vaivaa. Lisäksi tarvitset rahaa korjausten suorittamiseen. Kun vaimoni ja minä päätimme aloittaa korjauksen, olimme täysin valmiit maksamaan. Valmistimme hankkeen asuntojen uudistamiselle ja teimme arvion työstä. Mutta kuten usein, rakentamisen aikana meillä oli odottamattomia muutoksia projektissa. Uudet kalusteet makuuhuoneessa olivat hieman kalliimpia kuin suunnitimme. Kyllä, ja saniteettitavaran korvaaminen myös kylpyhuoneessa maksaa meille enemmän kuin suunniteltu määrä. Ja tietenkin kaikki tämä aiheutti lisäkustannuksia. Jotta voimme lopettaa korjauksen puolivälissä rahoituksen puutteen takia, päätimme. Mielestäni monet ihmiset turvautuvat tähän tapaan täydentää taloudellisia resursseja, erityisesti korjausten aikana.

Just niin peruuttaa suuri summa rahaa, en voinut, koska kaupan, varsinkin kun tiesin sen olevan vaarallista. Luottoyhtiöön jossa hän työskenteli, ystäväni, oli suuri ja luotettava. Ja sitten outo myyjä tarjosi minulle erittäin hyvän hinnan erittäin suosittu laji työkaluja. Päätin ottaa riskiä. Siksi korot laina omalta yritykseltä vaatimukset eivät pienimpiä. Mutta tiesin, mitä minä itkin. Rahoitustaloustoimet on parempi olla suorittaa yritykset, jotka ovat pystyneet vahvistamaan laajuus sen luotettavuutta.

Ottaen aikaa ajatella ja tehdä lopullinen päätös, olen laskenut, että koska korkean riskejä toimintaan toimittajan kanssa, tämä hinta per luotto on sietämätöntä minulle. Se ei oikeuta itse operaation, koska on korko laina osakeyhtiölle minä jäädä tappiolliseksi. Aina työskennellyt jatkuvasti toimittajia. 

Ja sitten ystäväni kertoi minulle hyvin odottamattomalla tavalla ulos tästä tilanteesta. Luottoyhtiöön sijoitettu sen osakkeita pörssistä. Ja ne voidaan ostaa tiettyyn hintaan. Joten minusta tuli yhtiön osakas kehittää aktiivisesti luottoa ja hyvin sujuneen transaktion toimittajan ansaiten hyvän tuloksen. Vahvistaa siteitä toimittajan, ja jolla on kyky lainata edulliseen korot - En ole kerran käytetty tätä piiri kertomiseksi tuloja liiketoimintaa.