Luotto

Vippi
Saldo
Siimpl
Eurolimiitti
  • 10 - 3000
  • Maksuaikaa jopa 30 päivää
Lainalaitos
Aasa
Lainaa24
  • 500 - 50000
  • 1 vuotta - 12 vuotta
Fleksiluotto
Rahoitus24
  • 500 - 50000
  • 1 vuotta - 15 vuotta
Luottoraha
Vertaalainoja
  • 500 - 50000
  • 1 vuotta - 15 vuotta
Suomilimiitti

Laina nuorelle, opiskelijalle, omalle lapselle

Tiedät, että saat laina nuorelle paljon helpompaa kuin miltä se näyttää? Tiettyyn rajaan asti, ja ajattelin soveltaa minkäänlaista taloudellista yhtiöiden ei ole mitään järkeä: itse asiassa edelleen epäsi varoja. Mutta ystäväni oli epämiellyttävä taloudellinen tilanne ja yhteyttä yhtiöön, ja sitten kertoi minulle tästä tapauksesta. Kuten kävi ilmi, toisin kuin perinteiset pankit, yhtiöllä ei ole ongelmia antaa rahaa ihmisille, joilla ei ole vakaa tulonlähde. Vain yksi niistä olen: olen opiskelija, minulla on pieni apuraha, joten en odottanut, että lainanantaja suostuu työskentelemään kanssani, jos jotain tapahtuu.

Äskettäin juuri tapahtui "jos jotain tapahtuu." Jouduin ottamaan laina nuorille yhteydessä siihen, että joku varasti älypuhelin. Käyttää sitä, en vain pidetty yhteyttä perheen ja ystävien kanssa, mutta toimi myös vakavampi ongelma. Esimerkiksi se on ollut välttämätön väline tutkimuksessa - ilman kannettavaa tietokonetta, kaikki tiedot valmistelua luokissa etsin hänen apua. Osta itsellesi uusi laite minulla ei ole ollut mahdollisuutta, koska kerätä riittävän suuri määrä rahaa lyhyessä ajassa - on tavallinen opiskelija voimia. Siksi poraskinuv aivot, uskalsin ulos pyytämään yhtiön taloudellista tukea.

Kuten kävi ilmi, ottaa laina opiskelijalle on hyvin yksinkertainen. En tarvitse antaa yhtiölle tai tuloslaskelman tai asiakirjoja luottotietoja tai takaaja tai antaa johtaa arvoesineitä vakuudeksi. Kaikki minun piti tehdä - on tuoda erityisessä muodossa yhtiön kotisivuilla, jotkut passin tiedot ja ilmoittaa puhelinnumeroni. Se on tullut tekstiviesti koodin, joka toimii vahvistuksen rekisteröinnin niin pieni laina. Koko operaatio kesti enintään puoli tuntia, ja rahaa tuli minulle tilin hyvin nopeasti. Rehellisesti, olin yllättynyt siitä, miten helppoa kaikki oli.

Jos nyt lukenut vanhemmat huolissaan lasten hyvinvointia yliopistoissa, älä huoli: laina omalle lapselle näkyvät myönnetään joka tapauksessa. Lisäksi yhtiö ei edes pyytänyt mitä nuoret lainanottaja vie rahaa. Mitä minuun tulee, on iso plussa yhtiön: se ei mene oman talousasioiden, jolloin voit tuntea koko taloudellista vapautta. Esimerkiksi, olen hyvin ilahduin, koska en yleensä puhu raha-asiansa, vaikka vanhempiensa kanssa. Mitä minuun tulee, on mahdollisuus ymmärtää niiden taloudellisia ongelmia - on tärkeää, että jokainen henkilö.

Itse asiassa laina lapselle - mukava sen kaikissa ilmenemismuodoissa mahdollisuus. Lisäksi yhtiö toimii ympäri vuorokauden, ja jos opiskelijalla on ongelmia kello kolme aamulla, hän tietää, mistä saa rahaa. Antaa vain velkaa. Yhtiö perustaa hyvin löyhät palauttamista, joka tapauksessa, joka voidaan laajentaa maksamalla palkkion muodossa kertynyt korko aikana lainan. Kiinnostus on sama - erittäin alhainen, sillä yritys ymmärtää, että suuri osa ei yksinkertaisesti kannattavaa lainanottajille. Joten, älä epäröi kysyä täällä - et tule katumaan sitä!