Luotto

Siimpl
Saldo
Vippi
Suomilimiitti
Lainaa24
 • 500 - 50000
 • 1 vuotta - 12 vuotta
Lainalaitos
Rahoitus24
 • 500 - 50000
 • 1 vuotta - 15 vuotta
Luottoraha
Fleksiluotto
Vertaalainoja
 • 500 - 50000
 • 1 vuotta - 15 vuotta

Laina ilman vakituista työpaikkaa, käsirahaa, takaajaa

Olen aina ihmetellyt, miten voit saada laina ilman käsirahaa. Tietenkin puhutaan paljon tästä aiheesta, mutta on tilanteita, jolloin rahaa tarvitaan nyt ja pikaisesti. Tämä voi johtua paitsi osto esineen, mutta myös vakavia fyysisiä ongelmia. Etumaksusta ei ehkä lainaa edes puhetta, koska jokaisen pennin laskee.

Olen tutkinut tätä asiaa, ja toivoi, että en olisi hyödyllistä, mutta siellä oli tilanne, joka muutti ajatuksia lainan. Poikaystäväni oli onnettomuus. Ehdottoman absurdi tilanne: takana Mikaelin auto (se nimi minun nuoren miehen) ajoi tyttö (jonka nimi on Kristen), joka ei ollut kovin kokenut kuljettaja. Hän päätti, että hän oli melkoinen kokemus, ja se pystyy suorittamaan yllätys kaikille autoilijoille liikkumavaraa: ohittaa auton, mutta ei ole yksinkertaista, mutta vastakkaisessa kaistaa. Tämä ei ole jäänyt huomaamatta. Luonnollisesti oli onnettomuus, joka on vaikuttanut, ja Michael. Onneksi osallistuja liikenneonnettomuuden kukaan vakavasti loukkaantunut, mutta automme oli pahoin kärsinyt. Se vaikutti koko oikea puoli koneen.

Huomasimme, että meidän on kiireesti korjata auton, koska kaikki työ perustuu nimenomaan liikenteen. Täällä ja hyödyllisiä luottoa. Etsimme oikea paikka, jossa voi saada laina ilman takaajaa.

Suurkaupungissa olimme melko vähän ja ei ollut aikaa tavata ihmisiä, jotka voisivat olla meidän takaajia. Kukaan ei olisi halunnut ottaa vastuuta tuntematon henkilö. Rahaa tarvitaan kiireellisesti, ja aloimme etsiä pankille. Ottaa ohitetaan monet pankit ja lukee paljon tietoa, kävi selväksi, että sen lisäksi, ettei takaajien meidän piti ottaa laina ilman takausta. Että ihmiset puhu suuri osuus laina tai mahdollisen muunnelman petoksen, olemme päättäneet ottaa kunniaa. Tietenkin olimme huolissamme, mutta ei ollut valinnanvaraa. Muutaman päivän emme löytäneet mitään kunnollisia, itse asiassa kaikki pakolliset ainakin tuloslaskelman tai kuvaus meidän omaisuutta. Vain kolmantena päivänä etsimisen pystyimme löytää paikka, jossa voisimme antaa laina ilman tuloja ja ilman takaajia. Tärkeä seikka on se, että meillä oli etsiä menestynein pankki, joka voisi tarjota laina ilman työpaikkaa.

Kaikki asiakirjat työ ovat parhaillaan rekisteröinti ja vastaanottamisen tulotiedot viivästyisi ei muutaman päivän, mutta kuukaudessa. Sovelleta verotukseen poistoa varten olisi vielä vaikeampaa kuin löytää potin. Joten menimme polkua vähiten vastustusta ja valitsi lähimpänä meidän pankki ja samalla edullisin päälle vaatimuksiin.

Me heti meni ja sai lainan, joka täyttää kaikki vaatimukset. Se on kauheaa, mutta ei ollut valinnanvaraa. Joilla on sopimus pankin kanssa ja autotalli aloimme miettiä toiseen ongelmaan: mistä vuokrata auton ennen auton korjattavaksi.

Ottaa auton vuokraus ei ole halvin hauskaa, mutta tarvitsimme auto bisnesluokan, joka maksaa vielä enemmän. Me vain antoi kaiken meidän piti korjata, ja rahaa palkata enää. Olen erityisen eivät virallisesti toimi, koska myös tutkittu ja se oli tarpeen päättää otamme lainaa samassa paikassa, koska siellä saat laina ilman vakituista työpaikkaa ja ilman tuloja tai löytää uusi paikka.

Olen opiskelija, joka ei voinut antaa virallisia asiakirjoja työstä, joten menin saman pankin. Olin onnekas, että pankkiirit olivat melko sanavalmis ihmisiä. Ennen lainan sinun täytyy selittää sanallisesti, mitä tapahtui ja miksi tarvitset rahaa, ja vielä kertoo, kuinka antaa lainan otto. Pankkiirit meni kantani, ja me jopa nauroimme yhdessä yli tyttö-kuljettaja (syyllinen onnettomuuteen). Allekirjoittamalla kaikki tarvittavat asiakirjat lainaa jopa neuvoi minua muutamia paikkoja, joissa voit vuokrata auton muutaman viikon.

Jos puhumme lisää hyvityksiä, jotka huolissaan meille Michael lähikuukausina, pankin tärkeimmät valintakriteerit olivat:

 • puute korkean prosentin tuen;
 • mahdollisuus tukea osat;
 • muotoilu sopimuksen, jolla ei ole hienoja käsiala ylimääräisiä, aiemmin tuomittu olosuhteissa;
 • Koska vaatimus esittely tulotiedot;
 • mahdollisuus antaa laina ilman vakuuksia;
 • no takaajina.

Näyttää siltä, että vaatimukset eivät ole niin paljon, mutta jokainen erä oli liian tärkeä meille. Itse asiassa ei ole vähintään yksi piste, loimme uusia ongelmia, joita ei voida ratkaista mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Joku voi sanoa, että emme voineet vaivautua luotto välys ja antaa vakuutuksen omasta kaikissa korjaus-, mutta on yksi tärkeä seikka tai selvennystä, joka selkeyttää kokonaiskuvaa: tyttö on viivästynyt muutaman päivän vakuutus auto, joka tarkoitti, että nopea korjaus kukaan tekee meille. Kuuden kuukauden kuluttua siitä päivästä, jona rekisteröinnin laina ilman vakuutta, kuten pieni kuin 500 euroa minulle ja puoli tuhatta euroa ja Michael, voin turvallisesti sanoa, että teimme oikein, että otti luotto. Automme oli kuin uusi, kun vain neljä viikkoa, ja nuori mies kykeni palaamaan tavalliseen tilassa koneellasi. Mitä valitettava kuljettajalle auton tyttö, hän on edelleen korjattavana, ja muut osallistujat onnettomuuden odottaa tuomioistuimen päätöstä korjata.

Me neuvottiin ottamaan yhteyttä Kristen samassa yrityksessä, jossa meillä lainassa. On totta hän oli hieman monimutkaisempi tilanne, joka johti allekirjoittamiseen toinen sopimus vähemmän matalan koron maksu. Kristen on antanut laina ja työttömyys, joka ei ole katunut. Hän pystyi paitsi maksaa korjaus auton, mutta myös maksamaan sakon liikenteen rikkomisesta. Hänelle annetaan pisteitä sen melko nopeasti. Olimme paitsi tyytyväisiä korjaus- ja menestyksekkäästi unohdettu tarina, mutta totesi myös luotettavan pankki, joka on toistuvasti vedonnut kiireellisiä käteistä.

Jälkeen ehkä puolen vuoden olemme neuvoi pankki myös meidän vanhemmat, joka aloitti korjauksen ja tarvitsi rahaa. He ovat julkaisseet laina määräaikainen työsuhde, joka ulottui puoli vuotta, mutta täsmennetään se kaikki allekirjoitettu sopimus. Kerran kävin äitiyslomalla, olen suunnitellut laina työttömälle ja koskaan katunut sitä kerran.

Koettuaan muutaman kerran, ymmärrän, että sinun ei pitäisi pelätä tehdä virheen valitessaan pankin tai luottaa vain sitä, mitä he kirjoittavat internetissä. Se on sinun vastuullasi mennä paikkaan, jossa luulet ottamaan lainaa ja puhua työntekijöille. joten voit oppia kaikki yksityiskohdat, että olet kiinnostunut omakohtaisesti ja pystyy tekemään oikean päätöksen.