Luotto

Saldo
Vippi
Omalaina
Lainaa24
  • 500 - 50000
  • 1 vuotta - 12 vuotta
Rahoitus24
  • 500 - 50000
  • 1 vuotta - 15 vuotta

Laina 50, 100, 200, 300, 400, 500 euroa

Tietenkin jokainen meistä joutui tilanteeseen, jossa rahaa tarvitaan kipeästi. En ollut poikkeus. Juuri 19-vuotias ensimmäisen kerran tajusin, että minun tarvitsi laina 50 e.

Satuin nimittäin ensimmäistä kertaa menin jonnekin ilman vanhempiaan. Nämä olivat pääsykokeet arvostetuin tekninen yliopisto maassa. Pahana tänä päivänä (eli ensimmäisenä päivänä vierailun täysin vieraassa kaupungissa) minulle kukkaro kaikki rahani. Ensimmäinen ajatukseni oli - mitä teen ja mihin menen nyt vain pieni muutos taskussa. Sillä hetkellä tajusin, että minun täytyy jotenkin päästä pois ja mennä jonnekin nopeasti, pystyt laina 50e heti.

Neuvoja ystävien ja sukulaisten

Ystäväni usein turvautuivat erilaisia temppuja (tämä koskee tapauksessa vain nopea laina 50€). Vuonna tärkein hetki elämässään, he ovat yritys, joka tarjoaa rahaa palkkaa tai apurahan. Soittaminen pari kaveria, tajusin, että ei ole valinnanvaraa ja on etsittävä tällaisille yrityksille. Koska mielipiteet erosivat, ja tarjota mitään, voisin like (eli pieni korotonta paluu tai jopa palauttaa, ei kysymyksiä mahdollisista tuloista ja, mikä tärkeintä minulle mitään kysymyksiä, onko tällainen toiminta vanhempien tietävät). Monet saattavat ajatella, että ensimmäinen asia, tein oli kutsua hänen lähimmät ihmiset, mutta opiskelijat ja nuoret ottavat ensi askeleita itsenäisen elämisen ymmärtää minua paremmin kuin kukaan muu, koska se merkitsisi sitä, että en voinut itseäni edes läpäise tentit ilman välikohtauksia.

Joten, koska se sijaitsee pääkaupungissa tarvitsin viikossa ja samalla jonnekin elää piti miettiä tarkasti budjetin ja laskea, kuinka paljon niin minä annan sen. Lopetin ajatellut, että olen tarpeeksi laina 100 ja sitten alkoi mielenkiintoisin: se oli välttämätöntä pysyä missä Otan rahat. Päätin mennä polkua vähiten vastustusta ja valitse lähin minulle.

Tällä hetkellä vanhemmat tuntui jotain oli vialla. He alkoivat non-stop soittamalla minulle kaikki tekosyitä tyyliin: Olen kiireinen, ei oikeastaan toimi niitä. Koska katu on jo pimenee oli välttämätöntä keksiä, mitä he sanovat. Kysymykset on ollut paljon, ja olen vastauksia ei ollut olemassa. Menin lähimpään haara ja lainattaessa pahana on suljettu. Toivon lainata laina 100e löi ollut.

Apua ja neuvoja veli

Vanhemmat eivät kiusaa kysymyksiin ja pahana isoveli (hänen nimensä on Matias) on voimistunut, ja päätös minun taloudellinen kysymys ei tullut. Päätin puhua veljelleni, koska olemme aina olleet parhaita ystäviä ja hän en koskaan suostunut auttamaan.

Kerroin hänelle kaiken, mitä oli tapahtunut minulle muutaman tunnin vieraitten kaupunkiin. Tietenkin tiesin, että rahat hän En voi lähettää (koska kukkaro olivat luotto- ja pankkikortteja pankkikortit), mutta ainakin joitakin neuvoja antaa. Ensimmäinen asia mitä sanoi Matias - Rauhoitu, se ei ole pahinta, mitä tapahtuu. Tämä ongelma on ratkaistu yksinkertaisesti, tärkeintä tietää, mistä saat 100 e laina. Silloin tajusin, että kaikki minun ongelmat ovat ohi.

Veli puolestaan kertoi hänelle kaiken, minulle oli tapahtunut vanhemmat, suureksi yllätyksekseni, reagoivat rauhallisesti seikkailu ja jopa maksanut laina 400. Se ei ollut pelkästään miellyttävä, mutta myös hyvin odottamaton. Pelkäsin että olin missään muualla yksi aio antaa periksi.

Kuinka käyttää luottoa

Palauttaminen korttien Kesti vain muutaman päivän ja kokemusta, luultavasti elämää. Minulle se oli suuri löytö, että voimme ottaa laina 200 tai jopa suurempi summa kokonaan ilman ongelmia.

Vanhemmat alkoi myös käyttää tällaisia palveluita, koska se on niin yksinkertainen, että kuka tahansa selviytyä. Tärkeintä on laina 300 - on aika ottaa rahat antaa. Ei ole vaikea, ja luottamus pankkeihin ei menetetä. Olemme rehellisesti kannatti näitä sääntöjä. Näillä temppuja, emme vain voi ostaa tarpeeksi laitteita, mutta myös keskeyttää melko vaikeina hetkinä.

Ajan myötä vanhemmat ovat paljon vähemmän todennäköisesti kääntyä pankkien ja minä, aktiivisena oppijana että asukas hostellissa ei ole niin ihastunut säästää lainojen useammin kuin kerran auttanut minua vaikeissa tilanteissa. Matias vieraili usein minua vanhempi veli, ja auttoi minua sulkemaan lainojaan. Vanhemmat kaiken voinut auttaa, mutta olen aktiivinen henkilö.

Valitettavasti sain käyttää rahat eikä voinut luopua ilo ostaa uusi asia, tai istua arvostetun ravintolassa. Veli päätti, että hänellä ei ollut tarpeeksi Keskiasteen koulutus (yksinkertaisia sanoja sanomalla, että hän oli juuri päättynyt college) ja hän haluaa tulla minun yliopisto, vain toiseen erikoisuus. Lain mukaan hänellä ei ole oikeutta jatkaa oppia budjettitilauksen (hän oppi olemaan apurahat koko ajan yliopistolla) ja kiireellisesti etsimään rahaa sopimuksessa. Tämä ei ole ainoa ongelma, että meillä on ollut. Tutut elämäni on ollut vaikutusta, ja unohdin maksaa laina 300 euroa. Tietenkin monet sanoisivat, että on olemassa ja joka ei tapahdu, mutta olin hyvin todellinen shokki. Olin liian ylpeä ja kertoa vanhemmilleni, mutta stipendini ei olisi tarpeeksi maksaa velka. Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa, ja pyysin. Vanhemmat eivät ole tyytyväisiä, koska kutsuin koska minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa, mutta tilanne on velvollinen maksamaan velan.

Joten koulutus ja luotto

Yksi laina maksettiin takaisin ja pysyi vakava kysymys: mistä saa rahaa koulutukseen, kaikille tentit on jaettu, ja sopimus on jo allekirjoitettu. Kymmenen päivää on mahdotonta ansaita viisisataa euroa vieraassa kaupungissa olet täysin ilman viestintää ja töitä, vain sisar opiskelija, joka itse ei toimi. Ei ole paeta ja tarvitset laina 500 euroa.

Jokainen voi sanoa, että monimutkaiset tällaisessa tilanteessa? Onko tämä ongelma? Rahaa ei löytänyt ongelmaa ja yleissivistys ei ole tärkeintä. Tämä on vain osa siitä, mitä kuulimme, kun pyysi apua sukulaisten ja ystävien kanssa. Hassua on se, että monet ihmiset eivät ymmärrä, miten se on tärkeää, että hänelle, ja ne, jotka ymmärsivät mitään voinut tehdä.

Voisimme milloin tahansa turvautua pankkipalvelut ja ottaa laina heti 500, joka antaisi kuukauden aktiivista työtä, mutta pelkäsimme älä vedä. Vanhemmat luvattu, että he tekevät parhaansa, mutta siellä oli pelko. Emme ymmärrä, mitä me teemme ja mitä tehdä. Kuka voisi mennä töihin, ei vain ansaita rahaa, mutta ei myöskään poiketa yliopiston (Minulla oli istunnon yhtä tärkeää koulutuskäytäntöihin, jota ei kannata jättää väliin tapauksessa, ja syötön vastasi irtisanomista), koska yksi Matias ei voi ansaita niin paljon. Ei ollut muuta vaihtoehtoa, ja päätimme ottaa laina 500e. Hirveän myöhässä maksu, mutta ei ole vaihtoehtoja, ja aika on hyvin lyhyt.

Aamulla aloimme suunnitella melko paljon luottoa, sekä siirtää rahaa pankkitilille. Näyttää siltä, että voit rauhoittua ja odottaa vanhempia lähettämään rahaa, mutta oli epäilyjä laskun, ja jos autamme sukulaisten mennä? Vaikka he pystyvät maksamaan lainaa, meidän täytyy keksiä jotain (eli jos ansaita rahaa) ruokaa ja vaatteita. Veli tuli lähes ilman asioita, ja lippu kotiin on liian kallista. Epäröimättä päätimme toimisi Matias keski johtaja, ja minä olen tarjoilija. Se sopii minulle, koska en voinut työskennellä viikonloppuisin ja älä jätä kouluun. Meillä oli tapana elää sellaista vauhtia ja hitaasti viivästynyt maksu lainan. Tietenkin se oli vaikea tottua uuteen elämäntapaan ja uusia sääntöjä, mutta olin mukana ja jokaisella oli aika ajoin.

Uusia esteitä. Asumiseen.

Valitettavasti tuolloin laina vanhemmat eivät lähetä meille mitään, mutta pystyimme sammuttaa sitä. Unohdin sanoa, että koska Matias ei ole yliopisto-opiskelija, hän ei voinut asua asuntolassa, ja vuokrasimme yhden huoneen huoneisto kaupungin laitamilla. Oivallus, että tarvitsemme laina 400 18v tuli lähes välittömästi. Tällä hetkellä olemme antanut minun nimissäni, koska ne olivat ajatella, että me vain eivät anna lainasopimuksessa sama nimi. Työskentelemme edelleen ja antoi luottoa, vaikka yrittää auttaa vanhempiaan. Heti kun tutkimuksessa uloshengitysilman helpotuksesta. Meillä ei ollut vuokrata asunnon (voisi turvallisesti asua asuntolassa opiskelijoina), ja näin pystyimme säästämään varsin kohtuullisen määrän. Aikatyö oli vähemmän, mutta lisätuloja olivat stipendejä ja koeaika hyväksyttiin. Jäljellä oleva velka johtuu Matias sopimus oli laina 300 heti. Sen jälkeen maksu, pystyimme rentoutua ja jopa mennä merelle.

Ikään kuin tämä ei riitä, vaan että lainat ovat auttaneet minua ymmärtämään, mikä on todella tärkeää ja miten oikein käsitellä rahaa. Meillä ei vain läheni veljelleen, mutta myös toteuttaa unelmansa (voisin elää kauniisti ja kävivät kaikki parhaat toimielinten kaupunki), ja veljeni meni opiskelemaan korkeakoulussa kaikkein arvostetuin erikoisuus.

Tyttöystävä Maria ja hänen historiaa luottoa.

Emme vain käyttää luottoa, mutta kehotin ja ystävä (jonka nimi oli Maria), joka oli vaikeassa tilanteessa. Hänen kannettavan jossain vaiheessa yksinkertaisesti kieltäytynyt osallistumasta, ja korjaa se vain ei ollut aihetta. Kaikki hänen työnsä oli liitetty vain kannettavan, koska yksi oli etäinen työntekijä arvostetun yrityksen. Mitä tulee palkan Maria jäi vain viikko, ja työkone tarvittiin kipeästi, otin hänet pankkiin luottoa. Hän halusi hyvä malli laitteen, ja siksi päätettiin ottaa laina 500. Eikä paljon ei riitä, vaan se riittää. Ajatella miten se palauttaa rahat ei ollut, joten hän päätti tehdä samoin kuin me. Hän antoi luottoa ja jonkin ajan kuluttua otti sen jälleen, vain pienempiä. Vaikka työ ja arvostettu, mutta nuori tyttö sekä olen kerran halusin levätä, kävellä ja pitää hauskaa.

Uusia esteitä

Jonkin ajan kuluttua (en muista kuinka paljon aikaa kului) oli ainakin odottamaton uutinen - Olen raskaana. Tässä vaiheessa emme tiedä mitä tehdä. Ensimmäinen asia päätimme saada tutkintaa (sukulaiset auttoivat, mutta silti on aina veli), joka maksaa rahaa. Otimme laina heti 400, joka antoi lähes välittömästi. Onneksi vauva oli täysin terve. Meillä on useita kertoja vuodessa toistaiseksi hakemaan palveluja lainanantajat, koska ylimääräistä rahaa ei ole koskaan siellä, ja nuoret perheet ovat erityisen tarpeen.

Vanhempien syntymän lastani kesti vajaat suuri luotto (vain laina 300e) ostaa lasten vaatteita. Oudolta kuin se saattaakin kuulostaa, mutta se on lainoja auttaa meitä vaikea hetki. Tietenkin oli hetkiä, jolloin olemme unohtaneet maksun ja sitten oli jonkin verran kiinnostusta, mutta olla varovainen, se tulee olemaan mitään ongelmia. Perheemme tiesi, että milloin tahansa voi kysyä apua ja voit auttaa antamalla kunnian tahansa summan, onko laina 400 euroa tai enemmän merkittäviä määriä. Kaikki ongelmat ovat vähitellen ratkaistu, ja olemme todella tyytyväisiä.