Yritys Stockmann aikoo sijoittaa huutokaupat Kirjatalo

02.01.2018

Tähän mennessä lähes kaikki "Herkku" -merkin alla toimivat kaupat ovat suljettuja ja eivät toimi. Huomenna alkaen he kuuluvat kokonaan S-ryhmän huolenaiheeseen, joka osti oikeutensa hallussaan.

Yhtiön lehdistötiedotteessa julkaistun raportin mukaan Stockmannin omistamien tavaratalojen verkoston omistajat aikovat myydä pääkaupungin keskustassa sijaitsevan rakennuksen. Lisäksi julkaistu asiakirja selventää, että se on Kirjatalon rakennus, jossa myymälä sijaitsee nimellä "Akateeminen", joka myy painotuotteita ja erityisesti kirjoja.

Sen selventämiseksi Stockmannin edustajat päättivät kommentoida päätöstään sillä, että nyt kaikki oikeudet kiinteistökohteiden luovuttamiseksi oikeutetusti siirtyvät vuokralleottajan lainkäyttövaltaan. On huomattava, että tämä rakennus on rakennettu kuuluisan arkkitehdin Alvar Aallon suunnittelulle. Lisäksi rakennuksen kokonaispinta-ala on vähintään 8 861 neliömetriä.

Näin ollen tällä hetkellä vaikuttavan rakennuksen laillinen omistaja on kirjakaupan omistaja, ennen kuin vuokraat tämän huoneen. Kirjojen ystävät Helsingissä ja sen ulkopuolella ovat melko hyvin tiedossa täältä, nimeltään Akateeminen kirjakauppa.

Samaan aikaan tilojen entinen omistaja kehittää mahdollisuutta neuvotella samalla tavoin myytäväksi Pietarissa sijaitsevan Nevsky Centerin ostoskeskus. Tällä hetkellä kaikki ravintolat, jotka myyvät elintarvikkeita, kyltteellä "Herkku", ovat keskeyttäneet työnsä. Nyt nämä kauppayhtiöt siirretään toisen omistajan omistukseen, joka nyt valvoo työtään. Joten kaupankäynnin verkon kävijät voivat huomenna käyttää palvelujaan oikeuksien ostoon keskittyneen huoltajan suuntaisesti omistamaan sen.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti