Yksi suurimmista verkkokaupoista kieltää salausvaluutoitujen tavaroiden myynnin

11.04.2018

Yksi niistä yrityksistä, jotka ovat osa kansainvälistä suurkauppaa Internet-kaupankäynnin Alibaba, päätti julkaista tuoreen luettelon tuotteista, jotka ovat ehdottomasti kiellettyjä myymästä tällä markkina-alueella.

Tässä tapauksessa puhumme hyvin tunnettuja useille käyttäjille ja aktiivisia ostajia, verkkokauppa Taobao, joka on yksi kiistaton johtajia alalla tavarakaupan kiinalaiset valmistajat. Tällä hetkellä on todettu, että tämä kaupankäyntialusta lopettaa sivustonsa sijoittamisen tuotteisiin, joilla on mitään tekemistä ICO: n ja salausvaluuttojen kanssa. Samalla on syytä huomata, että aattona tämän inmtenet kauppa on pysähtynyt täytäntöönpanoa laitteiden, näytönohjaimia, sirut ja etuja kaivostyöläisten, jossa kuvataan vaiheet kryptovaluutta tuotantoa.

Tästä lähtien resurssi yrityksen on kielletty tavaroita, jotka sisältävät tietoja teknologisen kehityksen kriptobiznesa, se liikkuu sopivalla markkinointipolitiikka, vaihtotarjouksia, jotka liittyvät suoraan sijoittamiseen kuponkia. On syytä panna merkille, että uudet esteet tulevat voimaan jo viimeistään tämän vuoden huhtikuun 17. päivänä.

Vakituiset ja potentiaaliset ostajat eivät enää tapaa tämän yrityksen sivustoja, tavanomaisia ilmoituksia palveluiden myynnistä tai digitaalisiin valuuttoihin liittyvistä asioista. Yrityksen edustajat puolestaan selittivät tätä päätöstä sillä, että Kiinan kansan pankki teki jo viime vuonna useita päätöksiä varainhoitoasetuksen alalla. Niinpä Alibaba-yhtiön edustajat sanoivat toimivan yksinomaan maan lainsäädäntökehyksen mukaisesti. Toisaalta, kuten odottaa, hallitus totesi, että kaikki kaupankäyntialustat, jotka millään tavoin rikkoisivat kiellon, joutuisivat vakavaan rangaistuksiin.

Pakticheski heti Kiinan hallitus antoi useita säännöksiä, jotka kieltävät kaikki liiketoimet kryptovaluutta hänen rerritorii, valtaosa sijoittajat ja vielä löytänyt joitakin kiertoteitä, joiden avulla ne pystyvät jatkamaan toimintaansa tällä alalla. Samaan aikaan Kiinan hallituksen reaktio ei ollut kauan tulossa, ja se reagoi tiukentamalla lainsäädäntöään ja sulkemalla kaikki resurssit, tavalla tai toisella, jotka liittyivät kryptologiaan. Samanaikaisesti on syytä huomata, että kieltopäätöksiä ja muita digitaalisiin valuuttoihin liittyviä resursseja ei ole vältetty kiellosta työtä koskevasta lainsäädännöstä.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti