Yhtiö Outokumpu lisäsi ruostumattoman teräksen tuotanto

29.07.2017

Edustajia "Outokumpu" yhtiö ilmoitti hiljattain, että niiden yritys pystyi lisäämään tuotantomäärään ruostumatonta terästä, on selvästi edellä viime vuoden luvuista. Siten verrattuna voitoista jo tänä vuonna, sen koko on noussut tasolle 145 miljoonaa euroa, 9 miljoonaa enemmän kuin oli ansainnut yrityksen lopussa viime vuonna.

Kommenttina, Roland Baan, joka on yhtiön toimitusjohtaja, sanoi, että liiketoiminta pitkälti kasvoi toisella puoliskolla keväällä 2016. Näin ollen on tämän ajanjakson aikana on saavutettu suurin tehokkuus yritys.

Kuitenkin Baan sanoi, että suurelta osin yrityksen pelataan markkinatilanteen, kun ruostumaton teräs ja muut osat ferrokromiseoksen, ei käyttänyt tiettyjä kysyntää. Tukeva rooli tässä suhteessa, myös ollut hyvä hintataso, jonka avulla on mahdollista lisätä yrityksen tuottavuutta tasolle. Yhtiö kuitenkin huomattava, ja se, että he ovat onnistuneet vähentämään kustannuksia valmistusprosessin aikana. Kuitenkin suuri haitta koko yrityksen, on tullut yksi uunit, joiden tuotantoon ferrokromiseosta joka jatkuvasti hajosi, rikkomatta tasainen aikataulu.

Samalla edustaja yhtiön johto sanoi, että viime vuoden aikana ja puoli, joukkueen onnistunut merkittävästi muuta työnsä paras. laskelmat tehtiin että mahdollisuus vähentää tarpeettomia kuluja, ja luoda vakaat markkinat. Tämä puolestaan on hyvä uutinen, koska viime ajan, yhtiö jatkoi epäonnistumiset, jotka johtavat taloudellisiin tappioihin. Samalla, Baan ilmaisi toivomuksen, että kiinnostus niiden tuotteita ei pysäytetä.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti