Yhdysvaltojen suurin rahoitusliitto ryhtyi tapaan tallentaa salauksen

19.11.2018

Forklogin, suurimman rahoitusyhdistyksen Bank of America, toteaa, että sen asiantuntijat ovat kehittäneet keinon sijoittaa digitaalitavaransa kriisivaihtopörssiin ja yrityksiin. Lisäksi he pystyvät sijoittamaan asiakkaidensa varat käyttämällä uutta palvelua.

Lisäksi julkaisussa todetaan, että sata rahoituksen jättiläistä on jo onnistunut hankkimaan erityistodistuksen, joka vastaa tarjottujen palveluiden tyyppiä. Yksi patentissa asetetuista ehdoista on lääkemääräys, joka osoittaa, että laitoksen on nyt hankittava erikoistunut yritystili, jolla on kaikki valmiudet säilyttää asiakkaidensa digitaaliset varat.

Uuden palvelun työn erityispiirteet ovat siinä, että jos tilisiirto on välttämätöntä, asiakkaan tilille annetaan arvoltaan vastaavia varoja. Tuona hetkenä salausvalu pysyy paikoillaan jättämättä pankkiholvia. Yritykset, jotka paljastavat haluavat tehdä yhteistyötä Bank of America -yrityksen kanssa, joutuvat kuitenkin hankkimaan lisää elektronisia laitteita. Ensinnäkin sinun on huolehdittava tallennustietokannasta, jossa aiot asentaa henkilökohtaisia käyttöoikeusavaimia, ja näihin tarkoituksiin tarvitset tukiaseman, jolla on suuri muistivaraus. Yksi tämän alan tärkeimmistä työskentelyolosuhteista on, että jokainen tapahtuma suoritettiin vasta vastaavan valtuutuskoodin syöttämisen jälkeen.

Jotta asiakkaalla olisi mahdollisuus harjoittaa taloudellisia operaatioita millä tahansa salausvaluutan määräajasta ja milloin tahansa sopivana ajankohtana, hänen on ensinnäkin hankittava yrityksestään pääsykoodi, joka liittyy nimenomaan henkilökohtaiseen tiliinsä, johon digitaaliset varat säilytetään. Järjestelmän kehittäjät puolestaan kertoivat pystyvän luomaan melko kätevän työkalun, joka ei vaadi suurta kaistanleveyttä verkosta. Lisäksi he totesivat, että heidän patentoitava järjestelmä ei vaadi suurien energiaresurssien kulutusta ja valtavaa laskentatehoa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti