Xiaomi Corporation "työntää" potentiaalisia ostajia tuotteilleen

27.04.2018

Viime aikoina elektroniikka markkinoilla, on ollut erittäin mielenkiintoinen suuntaus, jonka jälkeen asiantuntijat huolestuttavat. Ensinnäkin puhumme kuuluisasta kiinalainen kekseliäisyydestä, jonka avulla voit kirjaimellisesti tuoda asiakkaat riippumaan tuotteistaan. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että 99% Xiaomi-koneiden fanaalisesti uskollisista käyttäjistä osoittaa, että tämä on paras, mikä voi olla valmistuslaadun ja kustannusten suhteessa.

Samaan aikaan edes väitä uskollinen näiden laitteiden omistajille on täysin hyödytön, koska ensisijaisena huomautuksena, kuuli, että tuotteet tämän yrityksen, on pitkä ja toivottoman ylitti monin tavoin, kuten hyvin tunnettuja tuotemerkkejä kuten Apple. Ja tämä koskee vain hintaa, mutta myös uskomattoman modernia ja kehittynyttä täyttöä kiinalaisille gadgeteille. Tietenkin kustannuskysymys on osoittautunut tärkeäksi, sillä sähkölaitteilla täytetyt laitteet valmistajat vaativat vain naurettavaa rahaa.

Ensinnäkin on välttämätöntä hankkia lausunnon, joka oli tällä kertaa kokenut analyytikot, syvemmin ja huolellisesti tutkineet asiaa. Mutta asiantuntijat puolestaan totesi, että alhaiset tuotantokustannukset yrityksen, on välitön kielteinen vaikutus kehitykseen laatuindikaattoreiden, minkä seurauksena noin 15% lopputuotteen, jätä avioliitoksi. Lisäksi lippulaivamallin myynnin määrä jättää paljon toivomisen varaa.

Näin analyytikot tulivat siihen tulokseen, että yritys pyrkii hinnoittelupolitiikkansa avulla voittamaan itselleen suurimman mahdollisen asiakaskunnan. Kun määritetty tehtävä on valmis ja yrityksen faniklubi kasvaa valtaviin mittasuhteisiin, niin silloin tämän yrityksen laitteiden hinta alkaa kasvaa.

On kuitenkin syytä kiinnittää erityistä huomiota yrityksen tehokkuuteen, sillä he eivät ole tottuneet käyttämään paljon aikaa uusiin malleihin. Vaikuttaa siltä, että valmistajat eivät yksinkertaisesti jätä mahdollisuutta asiakkailleen, kun uuden laitteen kehittämiseen kuluu enintään 1-2 kuukautta, minkä jälkeen hän jatkaa laajaa myyntiä. Siten iloksi fanit tämän tuotemerkin, vain ole loppua, koska heillä ei ole aikaa edes tottua ajatukseen uuden laitteen, samaan aikaan, kun se on ehdottoman saatavilla, johon sisältyy kaikki unelmat ja toiveet.

Lisäksi kauniit kiinalaiset ovat sopeuttaneet prosessia niin, että käyttäjät itseään ovat aktiivisia kehittäjiä tulevista gadgetimalleista. Tämä on loistava ratkaisu, joka ei edellytä lisää pääomasijoituksia, koska kaikki on rakennettu yksinomaan brändin fanien innostuneelle. Yhtiö on vain kääntänyt sen aineistoon ja toimittanut sen yleisölle.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti