Warren Buffett, ei pidä bitcoin todellisena investointina

29.04.2018

Maailmankuulu liikemies, jolla on 100 miljardin dollarin omaisuus yhden puheenvuoronsa aikana, sanoi, että ihmiset, jotka sijoittavat rahansa bitcoiniin, toivovat, että heidän seuraajansa joutuvat maksamaan enemmän.

On kuitenkin huomattava, että ostaa bitcoin. Se on ennen kaikkea sellainen sattuma, joka perustuu vaihtoon liittyvien spekulaatioiden periaatteisiin. Tämä aihe, Warren Buffet nosti haastattelussa jonkun ranskalaisen julkaisun. Erityisesti miljardööri sanoi, että maailmassa on vain kahdenlaisia kohteita, joita ihmiset hankkivat, ja ajattelevat, että he tekevät investointeja. Yksi tyyppinen asia on kuitenkin investointi, mutta toisella ei ole mitään tekemistä sen kanssa.

Jos joku ostaa, olipa kyseessä maatila, asuntorakennus, osa yritystä tai jotain tällaista, voi sanoa, että tämä henkilö on tehnyt oikean investoinnin, koska sitä voidaan koskettaa. Lisäksi tällaiset yrityskaupat saattavat aina tuottaa voittoa, minkä vuoksi on valittava useista vaihtoehdoista sopivin. Samalla ostaessasi bitcoinia digitaalisilla markkinoilla, älä odota, että tämä on sama todellinen hyödyke, joka voi tuottaa tulevaisuuden voittoja. Kuitenkin tässä tapauksessa haltija tahansa kryptovaluutta, jää muuta vaihtoehtoa kuin luottaa siihen, että sen digitaalinen raha nousee vain siitä syystä, että joku muu suostuu maksamaan niistä, hieman kalliimpia.

Asiantuntija teki kuitenkin tietyn varauksen, joka koostuu siitä, että hankinnat ovat krypto-valuuttaa, hän ei usko, että tämä on täysin huono ajatus. Vain näin tehdessään hän suosittelee vahvasti tavallisten rahapelien erottamista todellisista investoinneista. Hänen mukaansa digitaalisten valuuttojen hankinta ei ole muuta kuin tavallinen keinottelu.

Tällä on oma elementti pelistä, ja jos joku pitää tämän pelin säännöt, hänen täytyy toivoa, että joku hänen jälkeensä suostuu maksamaan enemmän. Näin ollen tätä ei voida kutsua investoinniksi, se on aivan toinen. Älä unohda, että ennen vanhaan, miljardööri on toistuvasti tehnyt valituksia, jossa hän väitti, että Bitcoin ei ole mitään muuta kuin tavallista taloudellista puzyrom.v Samalla sijoittaja ei ole aavistustakaan kaikkien mekanismien , jonka mukaan kriittisen valuutan markkinoilla tapahtuu tiettyjä tapahtumia, eikä hän ymmärrä, miten tämä toimii. Buffett on puolestaan vakuuttunut siitä, että ennemmin tai myöhemmin, mutta markkinat ovat salausvaluutat, odottaa turmeltumatonta loppua.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti