Vuoteen 2020 mennessä verkkokaupoista on vähemmän todennäköistä ostaa tavaroita tullittomasti

23.12.2017

Euraasian talousyhteisön uuden päätöksen mukaan kehitettiin standardeja verkkokaupoista ostettujen tavaroiden tuonnille. Tässä tapauksessa puhumme päätöksen tekemisestä henkilökohtaiseen käyttöön ostetuista tavaroista.

Ensinnäkin kehitetään uusia rajoituksia Euraasian talousyhteisöön kuuluville maille. Asiakirjassa täsmennetään verkkokaupoissa ostettujen tavaroiden tullittoman tuonnin mahdollisuus enintään 200 euroa. Hankkeen laatijat totesivat kuitenkin, että tullivapaata maahantuontia vähennetään niiden aloitteesta useissa vaiheissa.

Tällä hetkellä tuonnin määrä on 31 kilogrammaa rahtia, jonka hinta ei ylitä 1000 euroa. Tämä normi toimii vasta 2018 loppuun asti. On syytä huomata, että uudet alhaisemmat standardit toimivat koko seuraavan vuoden ajan ja toimivat kuukauden ajan. Tavaroiden tuontia koskevien uusien normien perusteella yksi henkilö voi tuoda kerran kuukaudessa tullittomia 31 kiloa tavaroita, joiden arvioitu määrä ei ylitä 1 tuhatta euroa.

Sen jälkeen, koska puhkeamista 2019, ystäville tekevät ostoksen Internetin kautta, voi saada takaisin maksamatta mitään maksuja, sama 31 kg tavaraa, mutta kokonaisarvo sisällöstä, on nyt enintään 500 euroa. Lopuksi, kynnyksellä 2020, kaikki vastaanotetut paketit edelleen kaikki samat ennallaan 31 kiloa, mutta vain yhteenlaskettu arvo paketin sisällön, ei saisi olla enempää kuin 200 euroa.

Uuden aloitteen tekijät päättivät kuitenkin tässä tapauksessa tehdä joitain alennuksia asiakkaille, ja lisäkustannukset ylimääräisistä kilogrammoista lohkossa ylittävät vahvistetut standardit. Joten nyt, yhden kilogramman suuruiseksi, sinun on maksettava 30% tavaroiden kustannuksista, mutta vähintään 4 euroa. Ja jo vuonna 2019, jonka etuna on maksettava vain 15% lähettämiensä sisällön siten määrä yhteistyössä palkka painokiloa kohden, ei saa olla pienempi kuin 2 euroa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti