Vuoksi talouskasvun, Suomi joutuu kutsua ulkomaisia ​​työntekijöitä

11.07.2017

Asiantuntija talouden alalla Rodzher Vessman varma että täysi kehitys Suomen talouden estää aiheutuvat työvoimapulaan, mikä oli syy vähentämiseen väestön ja erityisesti työikäisen osa.

Erityisesti asiantuntija sanoo blogissaan, että määrä työikäisistä on hidastunut tasaisesti. Johtuen siitä, että se ei kannata niin jyrkästi kysymys maahanmuutosta Suomessa, ja on nykyään todellinen ongelma. Esimerkiksi Saksassa, pystyimme tasapainottamaan heikkoa syntyvyys, kutsuva maa siirtotyöläisten. Siten Saksan hallitus onnistui pitämään työmarkkinoilla. Niinpä Suomessa olisi erittäin järkevää avata ovensa, houkuttelee työvoimaa ulkopuolelta.

Lisäksi asiantuntija olivat sitä mieltä, että Suomen talous kasvaa liian hitaasti, koska että työmarkkinat eivät tarjoa mitään kunnollinen. On syytä huomata, että työikäisen väestön, on ratkaiseva talouden kehityksestä ja sen tulevaa kasvua. Samaan aikaan, taloustieteilijä huomautti, että ikärakenne suomalainen yhteiskunta viime kerran, on tapahtunut merkittäviä muutoksia. Ja kaikki viittaa surullinen tosiasia, että määrä ja ikä nykypäivän työntekijöiden ei aiheuta optimismiin.

Väestön ikääntyminen ei ole vain suomalainen ongelma se kohtasi ja muualla Euroopassa, joskaan ei yhtä merkittävästi. On valitettavaa, mutta asukkaat vanhan maailman ikääntyy nopeasti, ja siellä on paljon ongelmia valtion liittyy taloudellisen kehityksen nopeuteen.

Tätä taustaa vasten voidaan arvioida kuvan, joka on kehitetty Saksassa, jossa yksi kymmenestä työntekijästä on ulkomaalainen.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti