VTV arvioi negatiivisesti Suomen hallituksen työtä

04.11.2017

Mukaan raporttiin sisältyvät valtion virasto VTV, omistettu työn arvioinnissa viranomaisten, Suomen hallitus on saanut erittäin unflattering kommentteja työstään. Erityisesti arvioinnin tulokset työvoiman virkamiesten ovat todenneet, että ministerikabinetin ponnistelujen eivät edusta arvoa, verrattuna suhdannekehityksen tapahtumista, jotka johtivat tietty talouden kasvuun.

Vuoden Kyselyn tulosten Suomen ministeri, asiantuntijat tulivat yksimielisen johtopäätöksen, että suurin osa ongelmista rakennesuunnitelman, ehdottomasti eivät ole kadonneet, vaikka huolimatta siitä, että talouden Suomessa, viime aikaa ja leimasi riittävän merkittäviä taloudellisia kasvua, taloudellisia indikaattoreita.

Asiantuntijoiden mukaan joka johti arviointityön hallituksen, lähinnä suurin osa virheistä on sallittu rahoitusalalla, koska sen politiikka on osoittautunut tehottomaksi, erityisesti seuraavilla aloilla uudistuksen. Erityisen vahva, edustajat valtion virastot, keskittyi sotszdrava uudistus.

On tärkeää huomata, että arviointi uudistuksia, sotszdrava järjestelmä, arvioijat työ oli tärkeä haitta siinä, että innovaatiot eivät ole täysin kehittyneet, joka vaikuttaa suoraan niiden elinkelpoisuuden nykypäivän taloudessa, ja siksi ei ole vankalla pohjalla. Kuten raportissa asiantuntijoiden Tutkimuksen tekijät, paitsi toteuttamalla nykyisen suunnitellut uudistukset 3 miljardia euroa eivät toimi, koska hallituksen suunnitelmat ovat liian kaukana todellisuudesta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti