Voivatko kryptokurssit olla täysin nimettömiä

15.11.2018

Jokaisella sivistyneellä henkilöllä on oikeus odottaa, että kaikki yksityiselämän yksityiskohdat, myös taloudelliset näkökohdat, ovat täysin nimettömiä, muuten ei voi olla henkilökohtaista vapautta tai keskustelua. Sitä vastoin monet tavalliset ihmiset yksinkertaisesti ostivat sen, mitä heille kerrottiin krypto-valuuttojen ehdottomasta nimettömyydestä. Kuitenkin tämän todellisen elämän edessä he tulivat ymmärtämään, kuinka syvästi he olivat väärässä.

Tärkein syy, joka kannustaa käyttäjiä antamaan varojaan mahdollisimman paljon anonyymisti, on pelko kärsimyksestä petoksentekijöiden toimesta. Jos hakkeri pystyy millään tavoin havaitsemaan sähköisen lompakon ja sitten sitomaan sen omistajan todelliseen identiteettiin, silloin voimme odottaa, että paitsi tämä lompakko kärsivät älykkäävistä tunkeilijoista, mutta myös muista maksutavoista, kuten pankkitoiminnasta kortteja. Tämän lisäksi hakkereita seuraa jatkuvasti käyttäjän jo ryöstettyä toimintaa ja odottaa toista mahdollisuutta.

Pääsääntöisesti uhrit antavat itse, kun he sitovat henkilökohtaisia tietojaan ainakin yhdellä digitaalisella rahalla tai elektronisella lompakolla. Tietoturva-kehittäjät yrittivät luoda joitain kryptocurrency-sekoittimia, jotka häiritsivät tiedonsiirron seurantaa, mutta tämä ei auttanut pitkään aikaan. Lisäksi suurin osa käyttäjistä, jotka yrittävät helpottaa elämäänsä, vierailevat aihealueilla, joissa heidän tietojaan tallennetaan, ja huijareille on helppoa hyödyntää tätä. Samanaikaisesti hakkereita, usein hakkerointipalvelimia, joiden avulla he voivat saada tietoja kirjeenvaihdosta ja asennetuista sovelluksista, joihin he nopeasti laskevat seuraavan uhrin.

Kuitenkin kaikki ei ole niin toivoton, sinun on vain osoitettava kärsivällisyyttä ja puutetta, koska rahaa ei pidä hänestä. Ensinnäkin, kun valitset palvelua kriittisten valuuttojen käsittelyä varten, sinun on käytettävä täysin automaattisten palveluiden palveluja, joihin ei liity operaattorin toimia. Lisäksi kaikki tähän palveluun liittyvät rahoitustoimet on välttämättä suoritettava satunnaisessa järjestyksessä. Erityisesti pörssissä tarjottavien palvelujen käyttö edesauttaa sitä, että asiakas toimii avoimesti. Sinun ei pitäisi turvautua analyyseihin, koska se on suora pääsy asiakkaan henkilötietoihin.

Siten väittää, että mikä tahansa digitaalinen valuutta on nimettömänä määritelmän mukaan, ei ole välttämätöntä, koska elämän realiteetit osoittavat päinvastaista. Jos on kuitenkin tarpeen säilyttää incognito, kannattaa käyttää sekoittimia, vaikka täällä ei ole täysi takuuta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti