Viininviljelijöiden osuus sadon ennusteista

09.09.2017

Tänä vuonna, kuten tiedetään, viinitarhojen satoa edelsi kaikkein epäsuotuisimmat olosuhteet, joissa niiden oli kasvatettava. Ensinnäkin lämpöä rakastavien versojen kohdalla oli merkittäviä pakkasnesteitä, jotka vaikuttavat merkittävästi tämän kasvuston hedelmällisyyteen.

Mutta tämä ei ollut ongelman loppu, sillä koko kesän aikana pensaiden oli koettava kaikki kuviteltavissa olevat ongelmat. Ensinnäkin voimakas raekuuro, vahingoitti merkittävästi heikentynyttä kylmän talven versojen jälkeen ja sen jälkeen lämpöä ja voimakasta kuivuutta alkoi.

On syytä huomata, että Ranskan hallitus otti varsin vakavasti nykytilanteen viininviljelijöiden keskuudessa. Tämän tuloksena tilanneanalyysin aikana saadut alustavat arviot osoittavat, että tänä vuonna viinintuotantoa voidaan vähentää jopa 18 prosentilla viime vuoden sadonkorjuuteen verrattuna. Tästä huolimatta ranskalaiset viininviljelijät ovat kuitenkin jo viime vuonna huomattavasti vähentäneet omien tuotteidensa tuotantoa, jotkut alueet, vähentyneet 30-40 prosenttia.

Ja tänä vuonna luontoa pyritään vain ärimmäisillä testeillä, jotka vaihtelevat vaikeista pakkasista, jotka vaurioituivat Bordeaux'ssa huomattavan osan viinitarhoista. Lisäksi ja muilla alueilla, sai runsaasti testejä "taivaanrantakirjasta". Niinpä lämpöä, lämpöä ja kuivuutta alkoi uusi huolenaihe. Lisäksi, koska tällainen lämpö on, on päätetty kerätä pari viikkoa aiemmin.

Kokeneet viininviljelijät kuitenkin varoittavat, että yleensä tällaisten kokeiden jälkeen viinillä on aivan uusia ja epätavallisia muistiinpanoja, mikä tekee tuotteista ainutlaatuisen. Joten, tämän juoman tosi ystävät voivat saada itselleen uusia, miellyttäviä tuntemuksia.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti