Viileä kesä esti veneenomistajien

23.07.2017

Johtajana yksi niistä yrityksistä, haitalliset kevättalvella, sekä puolet kesällä, jossa on melko viileä päivä, toimi merkittävä este sekä myyntiin ja vuokrata veneitä ja jahteja.

Mukaan Raimo, heinäkuun alussa, tulee täydellinen tunne, että kesä on melkein ohi, ja monet potentiaaliset asiakkaat luopumaan tuottoisa tarjoaa, vedonlyönti ensi kaudella. Puolestaan edustaja Finn Martin mukana valmistukseen veneitä ja veneiden, sanoi, että viime vuonna, niiden yritys noin 80% sen tuotteista vientiin, mutta tähän mennessä tilanne ei ole niin suotuisa.

Mukaan saatujen tietojen edustajien turvallisuuspalvelun veden, alkupuoliskolla vesipitoisen ajoneuvorekisteritietojen tehtiin verkkaisesti, merkittävästi huonompi suorituskyky tätä aiemmin. Jos otamme esimerkkiä moottoriveneitä, lukumäärä ajoneuvon rekisteröinnin, tasalla, vertailukelpoisia vuodesta 1976 vuoden rekisteröintiasiakirjoista jätetty vasta 2043 omistaja moottoriveneitä.

Puolestaan edustaja valmistajan veneitä, veneet ja jahdit, totesi, että niiden tuotteet voivat merkittävästi edistää kasvua Suomen talouden ansiosta tasaista kasvua myynnin kaikenlaisten vesiliikenne. Samalla hän sanoi, että muissa maissa myynnin taso ja huviveneitä, kasvaa jatkuvasti, vaikka sääolosuhteet tuolloin, kuten Suomessa, vaikka tämä ei olisi niin kuin haluat. Kuitenkin mukaan liikemies, he tekevät kaikkensa lisätä kasvua niiden myynti, paitsi vientiin myös kotimarkkinoilla. Ajan ja tilanne on suotuisa, koska siitä, että kuluttajien luottamus on tällä hetkellä, on erittäin vahvana.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti