Videokorttien markkinat ovat laskeneet dramaattisesti, varastot ovat täynnä

24.07.2018

Viimeisimmät uutiset krypto-valuuttamarkkinoilta eivät voineet vaikuttaa joidenkin maailmantalouden reaalisen sektorin näkökohtiin. Erityisesti merkittävien digitaalisten valuuttojen ristiriidat suuresti vaikuttivat teollisuussektorin etuihin. Äskettäin videokortin valmistajat alkoivat valittaa rehellisesti sanoen, että tässä vaiheessa tuotteidensa myynnin taso laski ennätystasolle. Se johtuu siitä, että varastot ovat lähes täynnä, ja uusia tuotteita, ei ole missään paikka varastointiin.

Asiantuntijat huomauttavat, että tämä tilanne on syntynyt, koska suurin osa kaivostyöläisten alkavat luopua niiden liiketoiminnan ja alkoi massiivisesti luopua hankkia uusia näytönohjaimia. Samaan aikaan piikin kysyntä näytönohjain leimasi alussa vuoden, ja sitten, kun tauko, toinen aalto kiinnostusta havaittiin toukokuussa. Tähän mennessä kriittisen valuutan ansaitsemisesta on tulossa vähemmän kannattavia, ja siksi pienet kaivostyöläiset, jotka jo ovat suuria määriä, alkavat supistaa niiden toimintaa. Se ei ole paljon parempi, tilanne on suurilla ja keskisuurilla kaivoslaitoksilla. Huolimatta siitä, että he ovat edelleen täydessä kapasiteetissa, omistajat eivät ole kiireisiä ostamaan uusia näytönohjaimia.

Ensimmäinen tulos näytönohjausmarkkinoiden kysynnän heikkenemisestä Taiwanin toimittajilta on jo täyttänyt varastopaikkansa. Tällainen tilanne ei voinut mennä huomaamatta, ja tämäntyyppisten tuotteiden hinnat alkoivat laskea ja palaisivat vuoden 2017 ensimmäisten kuukausien indikaattoreihin. Analysoimalla niiden tilannetta, valmistajat ja kauppiaat, jotka täytyy tulla Ainoa johtopäätös, että ne, täytyy palata jälleen tuotteitaan pelimarkkinoilla, koska toinen käyttäjä on jo lähes mennyt.

Kuitenkin EIT uutinen ei ole kaikki pysty surra kuin miljoonat pelaajat ympäri maailmaa, odottaa, kun häviävät kriptovalyutny puomi, ja näytönohjain, joka valtavia määriä oleskelevat varastoissa, lopuksi sillä palautumisessa säännöllistä myymälöissä ja niiden hinnat ovat jälleen riittävät. Samaan aikaan on huomattava, että lähes kaikki videokortin valmistajat ennustivat, että tämän vuoden toisella puoliskolla tuotteidensa kysynnän taso vähenee vähitellen. Mutta ilmeisesti jopa johtavien yritysten visionääri-analyytikot eivät voineet olettaa, että se voisi tapahtua niin nopeasti ja nopeasti, antamatta aikaa valmistautumiselle. Ainoat, jotka nyt hyötyvät, ovat rank-and-file-pelaajia, jotka selviytyivät vaikeina aikoina, kun näytönohjain hinnat nousivat pilviin.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti