Venäläiset nuoret jakavat suunnitelmansa vierailla Suomessa, kommunikoimaan sosiaalisissa verkostoissa

05.01.2018

On huomattava, että viime kerralla Venäjän matkailijoiden määrä, joka haluaa käydä suomalaisissa lomakohteissa, alkoi jälleen kasvaa. Sosiaalisissa verkostoissa kommunikoida nuoret jakavat toistensa kanssa vapaa-ajan suunnitelmia suosittelemaan toisilleen paikkoja, joita he pitivät. Niin, ja lomakeskuksen käsi, alkoi hankkia kadehdittava suosio nuorten keskuudessa, mieluummin hiihtää tyyppinen loma.

Sosiaalisten verkostojen avulla nuoret rakastavat kauniisti rentoutuvat ja kommunikoivat helposti etäisyydestä riippumatta. Monille heistä matka alkaa 2 000 kilometrin tai enemmän bussimatkan avulla. Nuorille tämä on kuitenkin unohtumaton viihde. Suurin osa nuorista, jotka kävivät niin pitkälle matkalle, huomata, että tähän mennessä sosiaalisilla verkostoilla on valtava voima. Ihmiset oppivat kommunikaatioprosessissa monista eri asioista ja he alkavat perehtyä yksityiskohtaisemmin kiinnostuneisiin tietoihin.

Juuri näin nuoret löytävät uusia mahdollisuuksia itselleen, myös Suomi, ja haluavat tutustua tarkemmin tähän maahan. Monet nuorista matkailijoista ovat jo valinneet itselleen "Rukan" keskuksen, joka tarjoaa ihastuttavan hiihtoloman. Vain tänä vuonna uudenvuoden juhlapyhinä ja jouluna tämä lomakeskus vieraili noin 150 venäläisellä turistilla. Ja jos ei olisi sosiaalisia verkostoja, on aivan mahdollista, että tällaista suosiota ei olisi saavutettu.

Puolestaan Katarina wakon, on laitoksen johtaja vastaa kehittämisestä ja organisoinnista matkailu «VisitFinlandin» optimistinen toteaa, että kahden viime vuoden aikana, Venäjän taloudellinen tilanne on vakiintunut, mikä leimasi vahvistuminen ruplavaluutassa asemiaan markkinoilla. Venäjän kansalaiset ovat siis todennäköisemmin matkustaneet. Tämä vaikuttaa välittömästi ja suomalaisissa lomakohteissa, joissa viime aikoina Venäjän federaation lomanviettäjien määrä on kasvanut.

Ennusteiden mukaan tämä tilanne kasvaa tulevaisuudessa. Ja vaikka on vielä aikaista puhua kauden lopputuloksista, on silti ilmeistä animaatiota, joka ei voi vaan kiittää.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti