Venäjän linja-autojen oli muutettava reitin suuntaa

18.12.2017

Johtuen siitä, että Venäjän puolella oli pakko turvautua tekemällä muutoksia reitit, sinun pitäisi tietää, että tällä hetkellä kaikki bussit liikkumaan suuntaan Saimaan kanavan, siirtää eri reittiä. Siten koska nykyinen tilanne, määrä bussien juuttuvat tarkistuspiste alueella Imatra - Svetogorskin kasvoivat suuruusluokkaa, aiheuttaa ongelmia liikkeen.

Jälkeen liikenneministeriön Venäjän federaation päätettiin keskeyttää liikkeen linja jälkeen rinnakkain Saimaan kanavan, koska kaikki peruskuorman makasi Aines pisteen reitillä Svetogorskin - Imatra, luoden siellä merkittävää taakkaa henkilökunnalle. On syytä panna merkille, että viikonloppuna rajojen ylittämiseen kulkevien kansalaisten määrä Imatran suuntaan oli noin 13,6 tuhatta ihmistä. On huomattava, että tällä hetkellä yli 600-700 ihmistä haluaa käydä Suomea kuin aiempina aikoina.

Rajavartijat sanoivat, että vuoden sapatin kautta Suomen ja Venäjän raja läpi tarkistuspisteen Svetogorskin - Imatra nauhoitettiin liikkeen 13 pakettiautot ja 43 linja-autoa. Ilmoituksen mukaan rajavartiolaitos, johtuen siitä, että aikataulu tarkistuspiste suuntaan Imatran tuli huomattavasti voimakkaampi, koska että muilla aloilla, sen kautta kaatoi lisää liikenteen sujuvuutta, päätettiin lisätä tähän suuntaan työskentelevä henkilöstö. Lisäksi rajavartiolaitos ilmoitti, että se kasvattaisi henkilökuntaa jälleen muilla aloilla työskentelevien asiantuntijoiden kustannuksella.

Lisäksi on huomattava, että uudenvuoden juhlapäivän edetessä matkustajaliikenne molempiin suuntiin, erityisesti viikonloppuisin, kasvaa huomattavasti, mikä on tullut perinteeksi.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti