Venäjän keisarinnaisten aarteet pystyvät tuomaan valtavaa vaurautta

07.12.2017

Itämeren pohjalla on yhä monia aluksia, jotka uppoutuivat eri aikoina ja eri olosuhteissa. Ikimuistoisista ajoista lähtien, Baltian kauppareitti oli suosittu paitsi keskuudessa kauppiaiden ja kauppiaat, mutta myös ushkuyniki Vikings rakasti ansaita yksi sen avointa tilaa. Näin ollen merenkulkualan menestyksekkään loppuunsaattamisen kannalta ei ole aina välttämätöntä laskea, ja se aiheutti vakavan vaaran merenpohjaan, syystä tai toisesta.

Seurauksena siitä, että kuningas Peter päätti "avautuu ikkuna" on sitten Eurooppaan valitsemalla Itämeren alusten määrä, jotka ovat löytäneet viimeinen leposija alareunassa, on kasvanut huomattavasti. Useimmat heistä kuolivat meri taistelujen seurauksena, jotka tapahtuivat täällä jo vuosisatoja. On syytä huomata, että Itämeri on ainutlaatuinen paikka, kun se tulee uponnut aluksia, kuten, on suotuisat olosuhteet niiden säilymisen, ja syvempi alus, sitä parempi se on tallennettu.

Tunnetuin on kaksi-mastattu alus nimeltään Frau Maria. Ja sen historia on huomattava, koska sen aluksella oli lasti, joka tuli Hollannista ja on valtava arvo keisarinna Catherine II: lle. On syytä huomata, että hädässä olevan aluksen hallussa oli monenlaisia taideteoksia, Euroopan eri mestareita. Tragedia tapahtui lokakuussa 1771, Abe-kaupungin välittömässä läheisyydessä, nyt se on nykyaikainen Turku. Onneksi koko aluksen miehistö onnistui paeta, mutta arvot, ja pysyi lepäässä merenpohjaan.

Jopa keisarinna itse, kääntyi Ruotsin kuningas Kustaa avuksi, mutta haku ei tuonut mitään tuloksia, upotettu alus, eikä sitä löytynyt meren syvyyksistä. On syytä huomata, että kaikki kyseisellä laivalla kuljetetut taideteokset on varovasti säilytetty varovaisimmin. Joten, sen turvallisuusasiantuntijoiden ei tarvitse huolehtia ja arvioida sen arvo noin 1,5 miljardia euroa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti