Venäjän kansalaiset, yhä aktiiviset ostajat Suomessa, huolimatta ruplan heikosta asemasta

06.09.2017

Ensinnäkin on huomattava, että Venäjän federaation matkailijat ovat aktiivisimpia ja lukuisat ostajat. Global Blue -yrityksen viimeisimpien, alv-palautuksiin liittyvien huomautusten mukaan jopa viimeisen jakson aikana Venäjältä tulevat Suomeen saapuvat matkailijat tekevät ostoksia tavallisissa määrissä. Samalla suurin toiminta voidaan kirjata raja-alueille ja itäisille alueille.

Sen puolestaan Global Blue -yrityksen johtaja Kazimierz Ernroth totesi selvästi, että jopa ruplan heikkeneminen kevään jälkipuoliskolla ei vaikuttanut pitkällä aikavälillä verovapaiden myyntimäärien määrään. Asiantuntijan mukaan tämä on positiivinen uutinen, joka aiheuttaa optimismia.

Seuraava lukuisat ulkomailta tulevat ostajat ovat Kiinasta tulevia matkailijoita. Celestial Imperiumin edustajat valitsivat Helsinkiä, joka jatkuvasti lisää matkailuvirtausta. Tämän asiakasryhmän mukavuuden vuoksi palvelu suoritetaan kiina-kielellä ja maksutavan avulla voit käyttää Alypay-korttien ostamista maksamalla.

Samalla on syytä huomata, että viimeisen kauden aikana on määritelty selkeästi viisi maista, joiden matkailijat haluavat vierailla Suomessa. Ensinnäkin, kun Venäjän federaation ja kiinalaisten kansalaiset, amerikkalaiset, japanilaiset ja Thaimaan kansa-alukset kohtaavat yhä enemmän. Suomen pääkaupunki onnistui siten vakaasti voittamaan johtavan aseman myynnin osalta. Tämä päätelmä tehdään markkina-analyysin perusteella tämän vuoden ensimmäisiltä päiviltä kesäkuuhun.

Lisäksi kaikesta huolimatta Suomi on jo vuoden ensimmäisten 7 kuukauden aikana vieraillut 17% Venäjän matkailijoista, joiden määrä oli noin 3,6 miljoonaa ihmistä. Ja tämä on vasta saman ajan, joten on syytä huomata, että Venäjän federaation matkailuvirta ei heikkene huolimatta ruplan herkistä asennoista. Samaan aikaan Suomi on kiinnostunut muiden maiden edustajista.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti