Vantaan viranomaiset aikovat käynnistää suurnopeusradan 2030 mennessä

01.11.2017

Koska uuden liikennehankkeen kehittäjät, nopea raitiovaunulinja, aikovat yhdistää alueet Aviapolikselta, Tikkurilalta, Hakunililta ja Mellonkulilta. Vantaan kaupungin viranomaiset ovat täysin vakuuttuneita siitä, että rakentamalla tämän nopean raitiovaunulinjan he voivat palauttaa elämälle alueet, joilla ei ole kunnollista maineita Suomen asukkaiden keskuudessa.

Uuden projektin kehittäjät ilmoittivat voivansa aloittaa tämän erittäin tärkeän raitiovaunulinjan rakentamisen, ei ennen vuoden 2020 loppukilpailua. Niinpä, kaupungin viranomaiset ovat tehneet perusteellisen tutkimuksen paikallisen budjetin, he ehkä varaa rakentaa infrastruktuuria tällainen, joka niiden mukaan on varmasti myönteinen vaikutus ympäristöön, jossa julkisen liikenteen.

On huomattava, että kehittäjät ovat jo alkaneet työskennellä projektissa. Aloittelijoiden mukaan uuden suurten nopeuksien raitiovaunulinjan on luotettavasti yhdistettävä Vantaan pääalueet Suomen pääkaupungin Mellunkulin piiriin. Vantaan kuntien viranomaiset osallistuvat suunnitellusti uusiin liikenneyhteyksiin, jotta varat voidaan kohdentaa tehokkaammin.

Kuten kertoi Hannu Pentilya, vakiintunut varapuheenjohtaja mer Vantaalla, jotta taloudellisesti ja tehokkaasti hävittää Määrärahakasvun pitäisi toimia kunnolla kokoamisessa arvioihin rakentamisen, kuin se on nyt, ja kehittäjät ovat kiireisiä. Puolestaan Penttilä ilmaisi vilpittömästi toivon, että kaikki työ, että ne alkoivat, antaa uutta elinvoimaa alueilla, jotka on jo vuosia pidetty ongelmallisena. Yksi näistä alueista on esimerkki Hakunilasta, jonka asukkaat odottavat ongelmiensa ratkaisemista.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti