Valtiovarainministeriö valmisteli muutoksia

28.08.2017

Suomen hallitus on työskennellyt perusteellisesti sosiaalietuuksien muutoksissa, minkä seurauksena monille kansalaisille elämä muuttuu paljon monimutkaisemmaksi. Kuitenkin virkamiehet pyrkivät vakuuttamaan nuorille perheille, jotka kasvattavat lapsia lastentarhan maksamiseen, siitä tulee hieman helpompi. Lisäksi on tarkoitus jälleen vähentää ajoneuvojen verotusta.

Taloudelliset analyytikot sanovat, että Suomen asukkaille tulevana vuonna valmistellaan seuraavia yllätyksiä nykyisten verojen muutosten muodossa. Ensinnäkin muutokset koskevat eläkeläisiä, työttömiä ja tietenkin suomalaisia.

Ensinnäkin virkamiehet kiinnittivät huomiota siihen, että he huolehtivat pienistä ja keskisuurista tuloista kärsivistä nuorista perheistä, vähentämällä tulevia maksuja lastentarhojen palveluille. Samalla muutokset vaikuttavat perheisiin, joilla on huomattavia tuloja, niille tarjotaan tiettyjä "perhe-alennuksia", jotka mahdollistavat jokaisesta myöhemmästä lapsesta maksamisen vähemmän perhebudjetista. Jokaisesta myöhemmästä lapsesta vanhemmat maksavat jo 50 prosenttia vähemmän.

Älä unohda ministereitä ja niitä vanhempia, jotka tällä hetkellä ovat koulutettuja. Uuden laskun mukaan lapsen opiskelijoille maksettavat korvaukset nousevat 75 eurolla. Uudessa laissa on kuitenkin yksi asia, jossa ei oteta huomioon lasten määrää.

Samaan aikaan muutokset ovat vakavasti kosketuksissa suomalaisiin eläkeläisiin, etenkin ns. "Paloturvallinen eläke", jonka koko on tarkoitus jäädyttää ensi vuonna. Älkää unohtako valtiovarainministeriötä ja työttömiä, kehittämällä asianmukaisia muutoksia, jotka pakottavat henkilön etsimään työtä aktiivisemmin. Miellyttävä uutinen autoilijoille on se, että riippuen siitä, kuinka paljon vähemmän haitallista se heittää autoa, sen vero pienenee merkittävästi. Alhaisen tulotason kansalaiset ovat verovapaita.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti