Valtiovarainministeri vaati julkisen talouden säästöä

23.08.2017

Ensinnäkin talouskehitys paranee ensinnäkin muuttumalla kanavaksi ulkomaisen lainan takaisinmaksuun. Nämä vaiheet on tehtävä mahdollisimman pian, mutta keinot, jotka on vastaanotettu aikana suunnittelematon voittoja ei saapunut julkisia. Täten valtiovarainministeri Suomi Petteri DEWA, sanoi, että se on välttämätöntä ensinnäkin ulkomaisia velkoja maksetaan, ennen siirtymistä keskustelua kotimaisen taloudellisia kysymyksiä.

Samaan aikaan, ministeri, johtaja talousosasto maan, löytää on tärkeää korostaa sitä, että koko vuoden, on noudatettava tiukkoja toimenpiteitä, etenkin talouden, muodostumista ja valmistelu rahoitussuunnitelman tulevalle vuodelle.

Lisäksi hänen sanoen ministeri DEWA totesi, että kunnes yhtäkkiä vellova varoja vaikuttaa myönteisesti kasvuun talouden tunnuslukujen ei ollut saatavilla suurelle yleisölle, he ensin täytyy lähettää takaisinmaksu julkisen velan. Lisäksi hän totesi, että neuvottelut, pyörii noin verovähennykseen, ihan hyvä imu, mutta hän ei suostunut antamaan tarkempia kommentteja asiasta.

Samalla, hallituksen tiedottaja valitti suoraan työntekijöille ja heidän työnantajiensa osalta palkankorotukset, suunnitellut neuvottelut ensi syksynä. Sillä välin itse valtiovarainministeriössä tehdään voimakasta työtä talousarvioesityksen laatimiseksi ensi vuodelle. Tätä varten Suomen hallitus aikoi keskustella maan budjettiesitteestä jo tämän kuun loppupuolella. Näin ministerineuvosto alkaa elokuun lopussa keskustelemaan seuraavan vuoden tärkeimmistä rahoitusasiakirjoista.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti