Vakuuttunut työttömät suomalaiset kirjoittivat bestsellerin kyvystä elää etuja

21.10.2017

Suomen kansalainen, Ossi Nyuman, päätti kokeilla kätensä kirjojen kirjoittamista varten, ja hänen ensimmäinen teos nimeltä "Insolence" sai vakavaa suosiota tietyissä piireissä. Luomassaan kirjoittaja päätti jakaa lukijoilleen reseptejä siitä, miten, hän voi huoletta elää tietyistä eduista, mutta ei työskentele missään.

Lähes välittömästi tämän erittäin utelias kirjan kirjoittaja sai suosiota ja hänet kutsuttiin puhumaan erilaisten toimittajien kanssa. Vasta valmistunut kirjailija puolestaan jakaa reseptejä siitä, kuinka hän, lähes 40 vuoden jälkeen, ei onnistunut pääsemään yhteen päivään töihin mihin tahansa. Lisäksi kumpikaan ei riitä, mutta päähenkilömme kutsuu itseään työttömiksi puhtaasti ideologisista näkökohdista, jotka ovat onnistuneet tuntemaan olonsa mukavaksi kotimaisessa sosiaalisessa järjestelmässä.

Samanaikaisesti hänen haastatteluissaan Nyuman toivoi kertovan toimittajille, että hän oli näiden vuosien ajan tutkinut yksityiskohtaisesti kaikkein todennäköisimpiä tapoja, joiden avulla hän voisi elää yksinomaan etujen kustannuksella. On syytä huomata, että kirjan kirjoittaja jakaa kaiken reseptinsä lukijoille.

Strange, kuten se saattaa tuntua, tämän kirjan ensimmäinen painos menestyi menestyksekkäästi mahdollisimman lyhyessä ajassa. "Ideologisten työttömien" tittelin työn tuloksena oli se, että monipuolisimpien sosiaalipalvelujen edustajat olivat hyvin kiinnostuneita hänestä, minkä vuoksi hänellä oli mahdollisuus elää työskentelemästä ilman työtä. Täysin laillinen reaktio, jota seurasi välittömästi pääkaupungin sosiaalipalvelu, jonka edustajat sanoivat, että he varmasti tarkastelisivat kirjailijan henkilökohtaista asiaa. Lisäksi ideologisen hävittäjän on sanottava hyvästä äänestä säännöllisten hyötyjen perusteella.

On syytä huomata, että Nymanin ilmoitukset herättivät kiihkeitä keskusteluja maassa, koska useimmat suomalaiset eivät ole niitä ihmisiä, jotka ovat tottuneet elämään joku muu kustannuksella ja jopa avoimesti ylpeitä siitä.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti