Vaihtoehtoinen Energia auttaa luomaan maailmanlaajuinen työpaikkoja

11.06.2017

Ei läpi koko viime vuoden ajan tarjoamiseen liittyviä vaihtoehtoisen energian tuotanto, noin 9,8 miljoonaa ihmistä oli mukana.

Asiantuntijat International Agency, joka toimii vain alalla uusiutuvien luonnonvarojen, totesi, että se on varsin merkittävä kasvu työpaikkoja. Heille annettiin luvut 2012, jossa esitetään yksityiskohtaisesti, missä ja missä maassa, tutkimuksia on tehty, ja sen jälkeen he anna täydellistä kuvaa, mikä osoittaa, että tällä segmentillä Energiasektorin tänä aikana on ollut mukana eri 5 , 7 miljoonaa ihmistä. Samaan aikaan asiantuntijat ovat pyrkineet tekemään laskelmia ja teollisuuden ja trendit, mikä tila jokaisesta.  

Niinpä tutkijat tekivät jälkeen seuranta pystyivät määrittämään, että joukko ihmisiä mukana aurinko- asemilla ja tuulivoimaloita on lisääntynyt tällä ajanjaksolla lähes kaksinkertaistui.  

Lisäksi yksi julkaisuista, kosketti tätä aihetta suhteessa Yhdysvaltoihin ja tekemän työn toimittajat onnistuivat selville, että vain asemien aurinkopaneelit työllistää noin 374000 henkilöä. Samalla, erikoistuneita ammattilaisia varsin luottavaisesti luvata, että he voivat päästä tasolle 2030, vähintään 24 miljoonaa työntekijää. Samaan aikaan asiantuntijat valittavat, että teollisuus on hyvin tarvittavat investoinnit, muuten se ei voi tarjota suunniteltua kasvua. Lisäksi on tärkeä rooli tässä suhteessa, ja julkisella sektorilla, joka, kuten on kaikin tavoin tukemaan vaihtoehtoisia energialähteitä. Asiantuntijat kuitenkin uskovat, että tämä kysymys hankkii sen reuna samaan aikaan, kun maailma loppuu fossiilisten polttoaineiden.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti