Uusimpien ennusteiden mukaan autoteollisuus odottaa tuotannon kasvu

08.07.2017

Kuten viimeaikainen markkinatutkimukset, määrä uusien autojen ostettu, kasvaa tasaisesti. Siten talousasiantuntijat tehnyt ennusteen, joka saa väittää, että kehitys autoteollisuuden Suomessa väistämättä kasvaa edelleen, ainakin ensi vuonna.

Jotta olisi helpompi seurata tilannetta autoteollisuudessa, viranomaiset aloitti luomalla erityinen tietokeskus, joka vastaa kysymykseen hankkimalla uusia autoja. Siten kerättyjen tietojen, todettiin, että tänä vuonna on jo myyty 10860 autoja ja pieniä autoja, mikä ylitti edellisen vuoden samalla ajanjaksolla 1,6%. Enemmän merkittävä ero havaittiin huhtikuussa.

On syytä huomata, että ensimmäisellä vuosipuoliskolla, ostettiin ja toimitetaan rekisteröintiä 25,1% ajoneuvoista kuin viime vuonna. Vasta tämän vuoden kesäkuussa, 1408 ajoneuvoa myytiin, mikä ylitti viime vuoden lukuihin 17,8%. Lisäksi on huomattava, että valtion maassa alkoi ostaa enemmän uusia autoja ei vain autoja, mutta myös kuorma-autot, joiden myynti kasvoi ensimmäisellä neljänneksellä 11,4%, yhtä luottavaisesti yli viime vuoden myynnin taso. Ajoneuvojen on yli 16 tonnia nostokyky, myynti kasvoi 19,7% ja ylitti viime vuonna.

Hallitus oli enemmän kiinnittää huomiota tähän markkinasegmentillä tietyn pisteen jälkeen, voimakas lasku autokaupassa kirjattiin, mutta todettiin, että tämä lasku ei kuitenkaan kestänyt kauan, muuttuen yksinkertainen vähentäminen. Kuitenkin viime kaksivuotiskaudeksi, oli havaittavissa elpymisen tällä alalla, ja kuljetusvälineiden, myymään enemmän ja enemmän, jokaisella kuluvalla kuukaudessa.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti