Uusi hallituksen aloite on parantanut monien ihmisten elinolosuhteita

13.09.2017

Uusi hanke, josta keskustellaan, käynnisti Suomen hallitus alkuvuodesta 2017. Tässä tapauksessa tarkoitamme tiettyä ohjelmaa, jolla on erityinen nimitys "ehdoton perusetu", on jo levinnyt kahteen tuhatta Suomen kansalaiseen, jotka saavat kuukausittaista taloudellista tukea budjetista, joka on 560 euroa. Lisäksi projektin kirjoittajien mukaan ihmiset saavat rahaa 2 vuodeksi. On syytä huomata, että tämä ohjelma eroaa suuresti muista keinoista tarjota sosiaalista tukea väestölle. On myös huomattava, että kun he saavat näitä varoja, ihmisillä on kaikilla oikeuksilla halutessaan luovuttaa heitä omaan harkintansa mukaan, ilman ketään, ilman ilmoittamista. Lisäksi nämä maksut suoritetaan ohjelman koko keston ajan, eikä niillä ole mitään rajoituksia tapaan, jolla niitä käytetään.

Hankkeeseen osallistuvien henkilöiden on kuitenkin osoitettava olevansa jatkuvasti etsimässä uutta työpaikkaa. Samalla maksujen vastaanottajien on toimitettava asiakirjatodiste siitä, että he etsivät aktiivisesti uutta työpaikkaa. Jopa ohjelman osanottajan jälkeen on mahdollista saada työpaikka, ja tässä tapauksessa maksuja jatketaan hänen nimissään loppuun asti.

Koska monet tämän projektin osanottajat haastattelivat Economist-lehden toimittajia, monet kansalaiset ovat saaneet luottamusta tulevaisuuteen, kun he tuntevat tällaista apua. Monet asiantuntijat huomaavat, että tällä tavoin ihmiset pyrkivät välttämään stressitilanteita, kun he yrittävät löytää työpaikkaa. Jopa ohjelman ensimmäisten kuukausien aikana voit puhua myönteisestä tuloksesta, mikä rohkaisee optimismia.

Lisäksi analyytikot sanovat, että tällä tavoin talous kykenee suorittamaan automatisoinnin nopeammin, ja vapautuneet työntekijät voivat alkaa etsiä työtä rauhallisessa ympäristössä, jolla on lukuisia mahdollisuuksia.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti