Uuden 10-vuotisen suunnitelman IMF Suomi

23.06.2017

Aivan äskettäin, Kansainvälisen valuuttarahaston, vetosi Suomen hallituksen, jossa ehdotusta merkittävästi julkisen talouden rakenneuudistusta. Nämä vaiheet sanelee tasainen väestön ikääntyminen Suomessa, mikä puolestaan on melko tuskallista vaikutus valtion talousarvioon.  

IMF on käynnistänyt tutkimuksen, jonka tulokset on määrätty tietty suosituksia Suomen hallituksen ensi vuonna aloittaa toiminnan suunnitellusti vuoteen 2020. Tällöin sinun tulee noudattaa suosituksia määräämä IMF: n edustajat. Tämän seurauksena taloustieteilijät ovat tulleet siihen alustavaan johtopäätökseen, että tiukka pitäytyminen määräyksiä rahaston, on välttämätöntä suorittaa säätö valtion budjetista, jossa hinnat ovat välillä 0,5-08% bruttokansantuotteesta.  

Koska rahoitusalan asiantuntija sanoi, vastaa Suomen alueella Lorenzo Figlle - suojellakseen taloudelle Suomessa, pitäisi olla ensi vuonna aloittaa ehdotetun suunnitelman. Mukaan pankkiirit, tällaiset toimenpiteet vähentää budjettivajetta, joka estää maa kehittää ja kasvattaa taloudellisessa mielessä. Työn aikana, tutkijat ovat hyvin huolissaan siitä, että Suomen väestö ikääntyy nopeasti, se aiheuttaa tiettyjä puutteita väestöryhmiä. Tämä tilanne voi huonosti vaikuttaa talouden tila, heikentää sen vakautta. Näin käy, kun alijäämä selvästi, että on välttämätöntä aloittaa rakenneuudistuksen rahoitusalalla. Kuitenkin mukaan asiantuntijoita valuuttarahaston on erittäin huolestunut ennuste koottu kannalta kehittämisessä Suomen talouteen. Huolellisen tutkimuksen materiaalien tutkimus-, IMF totesi, että ennusteet, jotka liittyvät taloudelliseen kehitykseen, ovat hyvin epävarmoja.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti