Upea talouskasvu on ylittänyt kaikki odotukset asiantuntijoiden

30.05.2017

Tietojen mukaan valmistettu valtiovarainministeri Suomi Economic Review alussa vuoden kasvu maan talouden tänä vuonna odotetaan nousevan tasolle vähintään 1,2 prosenttia. Näistä indikaattoreista vaikuttanut se, että maan väestölle ja omistajien pääoman ovat entistä luottavaisempi kuuluu valtiolle, mikä johti investointien lisäämistä ja kokonaiskulutus asukasta. Lisäksi arvioidaan, että onnistunut skenaariossa maan vienti olisi myös nousta merkittävästi lähitulevaisuudessa.

Lisäksi Suomen hallitus alussa 2017 ilmoitti, että se ei aio lopettaa siellä. Kuten äskettäin raportoinut pääministeri Juha Sipilä, Suomen etenevät tähän suuntaan, ja tavoite saavutetaan, jos vuoden lopussa, valtion talous kasvaa vähintään kaksi prosenttia. On syytä huomata, että tulokset alussa tammikuun 2017 olivat jo nähtävissä: viime vuoden joulukuussa hallitus ei voi laskea enempää kuin yhden prosenttiyksikön talouskasvua, mutta nyt luku on 2,8%. Ennusti myös, että koska edellä mainittu kasvu luottamuksen taso Kokonaisbruttokansantuotteen maan on myös huomattavasti.

On huomattava, että viimeaikaisten tilastotutkimuksiin, kuten nopea kasvu Suomen talous on ylittänyt kaikki odotukset asiantuntijoita sekä maan sisällä ja asiantuntijoiden rahoitusalalla valtion ulkopuolella. On todettu, että alusta lähtien 2017 maaliskuuhun talouskasvu oli lähes kolme prosenttiyksikköä. Tarkemmin sanottuna, tämä luku määritettiin 2,8 prosenttia.

Myös tilastolaitos teki tutkimuksen ja totesi, että verrattuna vuoden 2016 loppuun mennessä, BKT kasvoi yli puoli prosenttia. On tärkeää huomata, että nämä luvut ovat paljon suurempia kuin kaikki, jopa paras ennusteita.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti