Tutkijat varoittivat, että 4G- ja 5G-tekniikat ovat suuri uhka ihmiskunnalle.

24.07.2019

Tässä kehitysvaiheessa ihmisen sivilisaatio on tullut siihen tulokseen, että erilaisten tietotekniikan käyttö on yksi sen elämän tärkeimmistä näkökohdista. Tätä taustaa vasten viestintäverkot kehittyvät yhä enemmän.

Jokaisen uuden löydön takana on sen pimeä puoli, jota tutkivat jotkin organisaatiot, joihin kuuluu johtavia tutkijoita jäsenyydessään ja jotka voivat tutkia perusteellisesti kaikki mahdolliset uhat, jotka ovat piilossa viimeisimpien tapahtumien käytössä. Tällä kertaa julkinen organisaatio International EMF Scientist Appeal toi jälleen kerran esiin YK: n, jossa he vaativat kattavaa tutkimusta 3G- ja 4G-teknologioiden käytöstä nykyaikaisissa viestintäjärjestelmissä. Ensinnäkin tiedemiehet pyysivät kiinnittämään erityistä huomiota siihen, kuinka vaarallista radioaktiivisten päästöjen tietojen ympäristövaikutukset voivat olla erityisesti eläimistöön ja ihmisiin. Julkisen organisaation jäsenten mukaan useimpien maiden hallitukset eivät kiinnitä riittävästi huomiota tähän alaan liittyviin kysymyksiin ja erityisesti jo tehtyihin tutkimuksiin, jotka osoittavat selvästi, että uudet teknologiat ovat todellinen uhka kaikille eläville tavaroille. planeetalla.

Itse julkinen organisaatio International EMF Scientist Appeal perustettiin uuden teknologian käyttöönoton aamulla vuonna 2015, ja sen jälkeen se on seurannut tiiviisti tilannetta ja tehnyt monipuolista tutkimusta. Sosiaalisen liikkeen luomisen aikana se koostui 244 tutkijasta, jotka edustivat 42 maata. Tutkimuksessa sähkömagneettisen säteilyn vaikutuksista eläviin organismeihin he totesivat, että käytetyt radiotaajuudet ovat varsin vaarallisia ja vaativat merkittävämpää suojaa niiden vaikutuksilta. Koska liikkeen edustajat itse myöntävät, ne eivät viime aikoina olettaneet, että tämäntyyppinen säteily olisi niin vaarallista, että sen jatkokäyttö vaatii tiukempia suojatoimenpiteitä.

Silmiinpistävä esimerkki, vain yksi tutkimus, joka on perusteltu hänen asemaansa, Ronald Melnik, jolla on tohtorin tutkinto. Hän kertoi, että laboratorionsa seinissä tehtiin kokeita eläimillä, joiden tarkoituksena oli tunnistaa tavallisista älypuhelimista ja muista langattomista laitteista peräisin olevan suurtaajuisen säteilyn vaikutukset. Kuten osoittautui säteilyn voimakkuuden lisääntymisen ja syövän kehittymisen välillä, on suora, todistettu yhteys. Hänen mukaansa tutkijat aluksi arvioivat selvästi, että radiotaajuussäteily edustaa koko uhkaa. Siksi he olettivat, että se ei ole täynnä vaaraa.

Lisäksi tiedemiehet totesivat yksimielisesti, että tällä hetkellä tämä ongelma on yhä uhkaavampi luonnossa, koska antennit ovat alkaneet asettua yhä tiiviimmin, erityisesti asuinalueilla. Lisäksi käytettävät taajuudet lisääntyvät yhä enemmän niiden alueella, sekoittamalla useiden tuhansien satelliittien lähettämiin signaaleihin. Samalla ei pidä unohtaa luonnollista sähkömagneettista säteilyä, joka saapuu planeetallemme Cosmoksen syvyydestä. Näin ollen kaikki nämä tekijät, jotka ovat päällekkäisiä, pahentavat tilannetta yhä enemmän. On myös huomattava, että tämä koko tilanne kokonaisuudessaan aiheuttaa kaikki elävät asiat ja erityisesti ihmiskunnan merkittävän vahingon, joka vaikuttaa heidän terveyttään. On syytä huomata, että vuonna 2011 tehdyssä tutkimuksessa onkologisten sairauksien tutkimusta käsittelevä virasto päätyi siihen tulokseen, että radiotaajuussäteilyllä on kaikki karsinogeenin merkit. Siksi tällä alalla vaadittiin perusteellisempaa ja perustutkimusta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti