Tutkijat ovat löytäneet keinon kääntää jätettä öljyä

19.04.2018

Erikoistuneita ammattilaisia, laajan tutkimuksen jälkeen, keksi menetelmän välittömästi ratkaista useita ongelmia. Ensinnäkin kiitos keksintönsä, on mahdollista päästä eroon maatalouden jätteistä kertyminen aloilla ja poistaa puupinoista, saastuttavat ympäristöä vuosia. Kuitenkin, se ei ole pelkästään poistaminen ja käsittely raakaöljyn osaksi läsnä, se voi kilpailla luonnollisen.

Joillakin alueilla on todellinen ongelma aiheuttama kysymys mitä tehdä jäte kerääntyvä kentät sadonkorjuun jälkeen. Hehän ovat vakava este, jolloin maa muokataan uuteen istutuskauden. Yhtä tärkeää on käsitellä ilmiötä puupinoista ja muita orgaanisia jätteitä. On syytä huomata, että tähän mennessä, ei kaikkia jätteitä, työstettävyys, koska ei ollut sopivaa teknologiaa. Esimerkiksi satoja tonneja juurisikurimäärä mätänevät aloilla, ja se jatkoi vuodesta toiseen.

Nyt kuitenkin tutkijat ovat päättäneet lopettaa tämän tilanteen kehittämällä uusinta tekniikkaa perustuu uusimpaan tieteen saavutukset. Mukaan vaatimuksensa, edellyttäen suunnittelu, mahdollistaa pohtia kysymystä ympäristön energiaa, joka myöhemmin muuttaa täysin maailmaa.

Tässä tapauksessa asiantuntijat kertovat uuden menetelmän hydrotermisen hapettomassa. Heidän mukaansa on täysin ympäristöystävällistä tekniikkaa, jossa jäte, upotetaan erityinen uuni, jossa he joutuvat vahvin lämpöjännitysten. Käsittelyn aikana ladattu jätteet vapautuvat vähitellen kaasuja, kuten vetyä, metaania ja happea, mutta loput, kun pitkäaikainen altistuminen korkeille lämpötiloille, muunnetaan lietteeseen, joka muistuttaa sen ominaisuuksia tavanomaisessa öljyä, joka myöhemmin se voidaan valmistaa polttoainetta.

Mukaan tutkijat, joka on kehittänyt tätä teknologiaa, valitsemalla tietynlaisia jätteitä, joista on mahdollista valmistaa biomuovit, joka on ainutlaatuinen ominaisuuksia. Tämän käsittelyn tuote, on mahdollista valmistaa nailonista, muovista tai polyesteri. Tässä tapauksessa on syytä huomata, että prosessin saatuja tuotteita, lähes mahdoton erottaa, jotka on valmistettu luonnon öljy.

Samaan aikaan asiantuntijat ovat todenneet, että voidakseen luonnonolosuhteista orgaaninen jäte öljyä, on odotettava tuhansia vuosia, samaan aikaan, kun käyttää tätä menetelmää on mahdollista viettää koko prosessi ei ole enemmän kuin muutaman tunnin. Lisäksi avointen teknologioiden käyttö, vähentää merkittävästi tarvetta luonnon öljytuotteiden, ja samaan aikaan, asiantuntevasti lähestyä ympäristöasioihin, rationaalisesti hävittää orgaanisen resursseja.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti