Tuotos Britannian EU vaarantaen volyymi tukia viljelijöille

12.07.2017

Poistua Britannian Euroopan unionin, tuo uusia haasteita Suomen viljelijöille, jotka liittyvät vähentäminen tukimaksuja. Ministerin mukaan, joka johtaa Department of Agriculture, koska julkaisu Britanniassa vuosittain vähentää viljelijöille myönnettyjä tukia, jotta summa vähennetään välittömästi 100 miljoonaa euroa.

Puolestaan asiantuntijat sanovat, että tämä on vain alustava arvio. Sen jälkeen, kun neuvottelut Britannian puolella tulee selvemmin kuin on tarpeen vähentää infuusio maatalousalalla. Ratkaisu tähän kysymykseen, ei odoteta ennen alkukeväällä 2019. Puolestaan ministeri jo yli rehellisesti totesi, että määrärahojen vähentäminen maatalousalan, uhkaa hankkia mittavassa erityisesti Suomen viljelijöille.

Tällöin tukien määrä maksettu ylitä yli sata miljoonaa euroa, mikä on vähäinen määrä. Kuluneen kauden aikana valtion tuen edustajat maatalousalan on kohdistettu sisällä 890 miljoonaa taloudellista tukea kaikista EU-maista ja Suomessa, osaltaan auttamaan viljelijöitä 1145000000 euroa hallituksesta. Erityisesti jäsen Alder sanoi, että kaikki, jopa hienoinen väheneminen maksut Suomen viljelijöille, mikä uhkaa niiden tulevan hyvinvoinnin ja sen kanssa, ja maatalousalan itse, se on taso banaali selviytymisen.

Tämä kysymys otettiin esiin viime viikolla, seurauksena päätelmiin Euroopan komissio vastaan Ison-Britannian ulos EU rakenne poikkeuksetta kohdistuvia taloudellisia vaikutuksia. Vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, koko budjettivaje kärsinyt merkittäviä vajeen suuruus on noin 11 miljardia euroa, kun kokonaisbudjetti kaikkien maiden oli 150 miljardia euroa.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti