Tulokset kokouksen valtiovarainministeri mielipidekyselyn

31.05.2017

Lähettäjä valtiovarainministeri mielipidekyselyn: suunnitellut viettää lisäbudjetin lisäämään taloudellista kasvua ja kasvu koko työvoimasta väestöstä.

Hallitus on ehdottanut hyväksymään lisäbudjetin, joka oli noin kolmesataa miljoonaa euroa. On todettu, että Suomen hallitus on jo selkeä suunnitelma, varat tullaan käyttämään sitä.

Lausunnossaan, valtiovarainministeri mielipidekyselyn sanoi, että nämä varat käytetään lisäämään taloudellista kasvua ja lisääntymistä koko työvoimasta Suomen väestöstä.

Myös korkeampi henkilö ei ollut säästynyt liikenteen ongelmia joissakin osissa maata. Tarjous hallitukselle jakamisesta varoja lisätalousarviossa myös rahoitusta hankkeisiin, joilla on tarkoitus vahvistaa liikenneyhteyksien maan sisällä. Esimerkiksi on tarkoitus syventää kanava Oulussa. Mukana on myös jaetaan rahaa sähköistäminen rautateitä kahden alueen välillä: Turun ja Uudenkaupungin.

Myös puheen aikana valtiovarainministerille kuullut sanat, että meriteollisuus ja länsirannikolla Suomessa ei myöskään oteta huomioon. Hallitus aikoo järjestää useita suuria muutoksia rakenteessa paikallisia yrityksiä. Lisäksi on tarkoitus jatkossa panostaa erityisesti työntekijöiden ammattitaitoa, joka myöhemmin johtaa lisääntymiseen tuotteiden laatua, lisätä työllisyyttä väestön ja yleinen talouden kasvua. Se tarkoittaa myös, että uudet yritykset ja yhtiöt suunnittelevat laajentamista ei enää kärsi puutteesta ammattitaitoisen työvoiman, joka on hyvä perusta tulevaisuuden kasvunäkymät menestyksen edellä mainittuja seikkoja.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti