Toimittajat selvittivät, kuinka paljon rahaa tarvitaan suomalaisten onnellisuuteen

22.09.2017

Vakuutusyhtiö ja toimittajat yrittivät selvittää tutkimuksen aikana, kuinka paljon rahaa suomalaiset olisivat riittävän tyytyväisiä. Ensimmäinen asia, joka yllätti asiantuntijat, oli se, että suomalaiset naiset olivat paljon vaatimattomampia pyyntöihinsä, ja miehet nimittivät lukuja kaksinkertaiseksi reilun sukupuolen toiveista.

Siten monet vastaajat kutsuivat erilaisia summia, esimerkiksi 2,1 miljoonaa euroa käteisrahaa, elämään huolettomasti ja riippumattomia kenestäkään, haluan käyttää minulla olevaa maan keskimääräistä asukasta. Samanaikaisesti eläkeläisten pyynnöt olivat paljon vaatimattomampia kuin nuoremmille sukupolville, ja he kutsuivat summan, joka on keskimäärin 800 tuhatta euroa.

Kyselyjen aikana kävi ilmi, että täydellisen itsenäisyyden tuntemiseksi suomalaisilla miehillä on oltava vähintään 2,7 miljoonaa euroa ehdottoman mukavaan tilaan. Mutta naiset, kuten kävi ilmi, eivät ole niin merkantilisia, ja heille on melko tarpeeksi ja puolet summasta. Sitä vastoin tämän kyselyn suorittaneen vakuutusyhtiön edustajat joutuivat huomaamaan, että kunkin kansalaisen omalla riippumattomuudella on merkittäviä eroja ja tavoitteita.

Ensinnäkin monet myönsivät, että he välittömästi luopuivat työstään ja asuivat omalla mielellään, toinen osa suomalaisista, unelmia siitä, että aina pankkitilillä on vaikuttava summa, joka voisi olla hyödyllinen niille erilaisissa ennakoimattomissa tilanteissa.

Samaan aikaan rahoitusasiantuntija kertoi maanmiehistään, jos he halusivat tuntea olonsa mukavaksi, sen jälkeen hän joutuu asettamaan pankkitilille määrän, joka olisi vähintään kolme kertaa kuukausittainen keskitulo.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti