Tilastojen kannustetaan indikaattorit kuluttajien mielialoja

31.07.2017

Suomen tilastokeskuksen hiljattain tehty tutkimus maassa, päätti jakaa saatuihin tuloksiin työssään. Niinpä tutkijat ovat pystyneet osoittamaan, että koska tämän vuoden toukokuusta, nousee kuluttajien luottamus on kasvanut merkittävästi 22,8% vuonna toukokuun tuloksesta ja 24,1% heinäkuussa kuukaudessa.

Samaan aikaan, älä vialla muistaa, että jos käännymme vastaavaan ajanjaksoon viime vuonna, voimme nähdä, että kuluttajien luottamus peräisin suomalaisista oli enintään 13,1%. Ja keskimääräinen vuotuinen korko kokonaan toi tutkijoita Tilauksen arvo on ilmaisin sijaitsee noin 12%.

Samalla tutkijat tätä työtä suorittaville osoittivat, että viime kuukausina kasvu kuluttajien mielipide kasvoi Suomessa hieman enemmän kuin viime lukuja. Vaikka tällainen suotuisa kuvan, sinun kannattaa harkita sitä, että juuri maan taloudelle, tällä hetkellä on hieman notko tilaan. Samaan aikaan, sosiologit ovat todenneet, että taso työhön, on stabiilissa asennossa, ilman merkkejä kasvusta viimeisen jakson. Kuitenkin yleinen kuva maan, joka aiheuttaa tutkijoille varsin optimistinen mieliala, koska sanoo pieni, mutta kasvu.

Jopa vaikka huomattava määrä työskentelevien kausiluonteinen tämän seurauksena monet heistä on mahdollisuus löytää työpaikka.

Niinpä monet suomalaiset jo ajatellut kulutusluotot, kuten äskettäin, maassa, asemaa olennaisesti säätää. Lisäksi osa vastaajista sanoi, että he ovat talletettu pankkiin säästöjä.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti