Tietojenkäsittely voi tuoda miljoonia

31.08.2019

Nykyaikaiset asiantuntijat väittävät, että nykyisessä ympäristössä tietojenkäsittelyn merkitys on verrattavissa öljy-liiketoimintaan. Siten Alteryx-yritys, joka käsittelee tätä kysymystä, on öljyputken analoge. On syytä huomata, että kaikki tämän yrityksen toiminnot liittyvät vahvasti tuotteen luomiseen, joka auttaa analysoimaan ja käsittelemään monenlaista tietoa. Se, että markkinat tarvitsevat tämän yrityksen työn tuloksia, ilmenee kaunopuheisesti siitä, että Alteryxin varat on parin viime vuoden aikana aktivoitu useita satoja prosenttia.

Elokuun alkupuoliskon lopulla Denver-hotellissa nimeltä "Crawford" oli yksi melko merkittävä tapahtuma, johon Alteryx-yhtiön johtajat kokoontuivat osallistumaan. Ensinnäkin melko tunnetun yrityksen päällikkö kokosi edustajansa saadakseen heidät tutustumaan uuteen yrityskonseptiin, joka perustuu kiinalaisen filosofin Sun Tzu: n töihin, joka kirjoitti maailmankuulun tutkielman sodankäynnin taiteesta. Yhtiön johdon pääkohdat olivat niillä alueilla, jotka liittyivät strategiakysymyksiin ja strategisten suuntausten kehittämiseen kehityksessä. Lisäksi istunnossa keskusteltu tärkein kysymys oli kysymys siitä, miten voitto saavutetaan, samalla kun hän ei osallistu itse taisteluun.

Istunnossa keskusteltavana olevien keskustelujen pääsuunta suunnataan kaiken tyyppisten resurssien säästämiseen saavuttaen mahdollisimman hyvät tulokset. On puolestaan syytä huomata, että yhtiön perustajalla Dean Stokerilla on melko laaja kokemus tästä aiheesta, jonka hän on saanut Alteryxin perustamisesta lähtien. Tietojenkäsittelyteknologiateollisuus alkoi perusteellisesti kehittyä vuodesta 1997, minkä seurauksena 10 vuoden kuluttua yritys alkoi tuoda perustajalleen 10 miljoonaa dollaria liikevaihtoa vuodessa. Yrityksen kehitystä haittasi kuitenkin se, että markkinat eivät itse olleet pysyneet uuden tekniikan tahdissa ja niiden ei tarvinnut kiirehtiä liikaa vastaamaan tuon ajan tarpeita. Tuolloin lisähenkilöstöä ei tarvinnut laajentaa, eikä ulkoisista lähteistä tehtyjä investointeja ollutkaan tarpeen.

On syytä huomata, että tämä tilanne jatkui melkein muuttumattomana vuoden 2011 alkuun saakka. Siitä lähtien tietoalueessa on kuitenkin tapahtunut todellinen läpimurto, ja suurille tietomäärille on ollut kysyntää. Juuri tuolloin Stocker onnistui houkuttelemaan noin 163 miljoonaa dollaria sijoituksia yritykseen ja alkoi mainostaa sitä pörssissä. Siitä hetkestä lähtien yhtiön osakkeiden hinta nousi selvästi, ja nykyään niiden arvo on noussut, lähes 900%. Tällainen tasapainoinen lähestymistapa liiketoimintaansa antoi Stockerille mahdollisuuden saada tosiasia, että hänen tilansa on tällä hetkellä kauan ylittänyt miljardin dollarin.

Yhdessä tämän kanssa yrityksen perustaja kertoo kollegoilleen, että vaikka hän suunnitteli ansaitsevansa suurta voittoa liiketoiminnastaan, hän ei silti odottanut, että se vie niin paljon aikaa. Hän on kuitenkin erittäin ylpeä siitä, että Alteryxin päätuote on niin yksinkertainen ja edullinen, että melkein kaikki voivat käyttää sitä ilman erityistä koulutusta. Siten kuka tahansa käyttäjä, joka pystyy helposti lanseeraamaan yrityksen tuotteen muuttaakseen tavallisimmat laskelmat siisteiksi ja selkeiksi kaavioiksi ja kaavioiksi. Samaan aikaan hänen tuotteellaan on paljon laajempi ominaisuusvalikoima verrattuna samaan Excel-ohjelmaan.

Nykyään, kun tarvitaan kysyntää sellaiselle tuotteelle, joka mahdollistaa nopeimman tarkan analyyttisen tiedon hankkimisen, yrityksen tuotteita käyttävät jopa brändit, kuten Coca-Cola tai lentoyhtiöt. Jokaisella näistä alueista, ilman vakavaa analysointia, et yksinkertaisesti voi tehdä sitä, ja siksi, jotta selviytyminen tapahtuu, yrityksen on hallittava tämä alue täysin Alteryx-tuotteilla.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti